به گزارش
جهانبین نیوز به نقل از سلامت نیوز، در کابینتهای هر آشپزخانهای ادویه پیدا میشود و استفاده از آنها علاوهبر خوش طعم کردن غذا سبب کاهش التهاب، تسکین درد معده و ... میشود.
زردچوبهزردچوبه را ملکه ادویهها نامیدهاند. این ادویه سرشار از آنتی اکسیدان است و خواص ضدویروس، باکتری، قارچ و التهاب دارد. نتیجه مطالعه دانشمندان دانشگاه تورنتو در سال ۲۰۰۷ نشان داد، ماده شیمیایی کورکومین دارای خواص ضدسرطان است و برای مبارزه با بیماریهای بدخیم - دیابت، آلرژی، آرتریت و آلزایمر - ایده آل. زردچوبه را میتوان به سالاد مرغ، سوپ، انواع خورش و ... اضافه کرد.
دارچینبه گفته متخصصان انجمن دیابت آمریکا، مصرف روزانه یک تا شش گرم دارچین، قند، تری گلیسرید و کلسترول بد خون را کم میکند و سبب نابود شدن آکنهها میشود.
زنجبیلزنجبیل سرشار از ماده شیمیایی gingerol است که نقش اساسی در تسکین معده درد، تهوع، سردرد میگرنی، ورم مفاصل، درد قاعدگی و ... ایفا می کند. برای کاهش سریع درد عضلات، باید روغن زنجبیل را پس از ترکیب با آب به صورت خمیر درآورده و به ناحیه دردناک مالید.
انتهای پیام/1026ج