عبدالمحمد نجاتی مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری در گفتوگو با
جهانبین نیوز با بیان اینکه مردم به اعتبار نظارتهای دامپزشکی از غذای رستورانها و طباخیها استفاده میکنند اظهار کرد: حضور مسؤولان فنی بهداشتی دامپزشکی جهت نظارت بر رستورانها، طباخیها، کبابیها و ... در چهارمحال و بختیاری با توجه به افزایش تعداد این اماکن لازم و ضروری است.
وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۳ هزار و ۱۵ رستوران، کبابی و طباخی غذا در استان وجود دارد که نظارت بر آنها توسط تعداد کم نیروهای اداری امکانپذیر نیست و لازمه آن استفاده از بخش خصوصی است.
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ادارهکل دامپزشکی همانند سالهای گذشته نظارتهای حاکمیتی خود را انجام میدهد، گفت: به دلیل اینکه تعداد مراکز عرضه فراوردههای خام دامی زیاد و تعداد نیرو کم است مجبور به استفاده از بخش خصوصی هستیم
وی افزود: باید برای هر چند واحد یک نفر دامپزشک نظارت بهداشتی دامپزشکی داشته باشند و اداره کل نیز بر عملکرد واحدها و مسؤول فنی واحدها نظارت کند.
نجاتی از مردم خواست به کمک دامپزشکی بیایند و در صورتی که مورد غیربهداشتی در واحدهای عرضه مشاهده کردند ادارهکل دامپزشکی استان را با شماره تلفن ۱۵۱۲ و یا شبکه دامپزشکی محل خود را مطلع کنند.
انتهای پیام/1022ج