مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: در حال حاضر بیش از ۳ هزار و ۱۵ رستوران، کبابی و طباخی غذا در استان وجود دارد که نظارت بر آنها توسط تعداد کم نیروهای اداری امکانپذیر نیست و لازمه آن استفاده از بخش خصوصی است.
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری اظهارکرد:
ضرورت ورود بخش خصوصی در نظارت بر طباخی ها واماکن عمومی
28 مرداد 1396 ساعت 12:57
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: در حال حاضر بیش از ۳ هزار و ۱۵ رستوران، کبابی و طباخی غذا در استان وجود دارد که نظارت بر آنها توسط تعداد کم نیروهای اداری امکانپذیر نیست و لازمه آن استفاده از بخش خصوصی است.
کد مطلب: 35848