با نزديک شدن به انتخابات شوراي شهر، آرام آرام فضاي عمومي شهرها رنگ و بوي انتخاباتي به خود مي گيرد و عواملي مانند اشتغال مردم، مسائلي مربوط به پايان سال و شب عيد و انتقاد گسترده به عملکرد شوراي محلي باعث شده موجي از نااميدي و نارضايتي در اين حوزه ايجاد شود.
نقشه راه پیشرفت کشور در معرض دو جبهه معارض مدعی تغییر قرار دارد. دو جریان فکری از تغییر دم میزنند؛ یکی جریان اسلامی- ایرانی که بر استحکام ساخت داخلی کشور در کنار استفاده از ظرفیتهای بیرونی و تعامل با دیگران از موضع قدرتمندی تاکید دارد؛ و دومی که یک طیف را شامل میشود، در گفتار یا رفتار چنان مشی میکند که از متن آن، بوی ضرورت اتکا به غرب و ناچاری ...
هر چند مبارزه با قوانین تبعیضآمیز و نژادپرستانه دولت ترامپ علیه شهروندان ایرانی-تبار و مسلمان آمریکا - و هر اقلیت دیگری - واجب است؛ اما جامعه ما نیازمند یک بازنگری کلیتر و اساسیتر در مسئله «مهاجرت» و یک عزم جمعی برای بازیافتن جایگاه و مختصات واقعی خود در جامعه جهانی است.
شورا شهر ، انجمن شهر، پارلمان محلي يا هر عنوان ديگري که بر آنها اطلاق شود، نمايندگان مردم در سطوح محلي هستند که با انتخاب مردم جهت مديريت شهر و روستاها انتخاب مي شوند. شورا را مي توان عينيت بخشيدن به دموکراسي يا همان مردم سالاري دانست.
باراك اوباما كه در هشت سال رياست جمهوري خود با كمك متحدان غربياش، انواع تحريمها را عليه ايران اعمال كرد، در روزهاي پاياني رياستش بر مسند كاخ سفيد آخرين لگد بي نجابتي خود را به زير برجام زد.
امروزه بسياري از مشکلات و دغدغه هاي جوانان شهر ما به دليل وابسته شدن به تجملات و زرق و برق دنياست. دختران و پسران زيادي هستند که به خاطر افکار تجملاتي ازدواج نمي کنند.
ررسي برنامه ششم توسعه در مجلس شوراي اسلامي و بندهاي قانوني مواد چند گانه آن در مجلس شوراي اسلامي مساله اي است که اين روزها به دليل مسائل سياسي کشور کمتر مورد توجه قرار گرفته است اما نبايد بي توجهي بدان باعث آسيب ديدن فعالن و دلسوزان کشور شود.
وقایع در انتخابات 88 نشان از دست دوستی منافقین گرگ صفتی بود که در نهان برای استیلا بر نظام با استکبار داده شده و در واقع سران جنبش سبز فتنه عروسکهای خیمه شب بازی دشمن بودند که از خود اختیاری نداشته و غرب آنها را در میدان سیاسی نظام به کارگیری کرده بود.
به طور قطع و يقين 9 دي 88 برگ زريني از افتخارات بي شمار ملت مقاوم و هوشمند ايران اسلامي بوده است و مي توان بعد از گذشت بيش از 30 سال ملت ايران نشان داد مانند روزهاي اول انقلاب کفن پوش تا نثار جان پاي آرمان هاي امام انقلاب ايستاده اند.
رفتار هنجارشکنانه طرفداران برخی از نامزدهای انتخابات چند روز پیش از زمان برگزاری انتخابات شروع شده بود و با اینکه انتظار بود این نامزدها درباره چنین رفتاری به هوادارانشان تذکر دهند، چنین نشد و این رفتار که رفتهرفته از هنجارشکنی کوچک و ساده در حال تبدیل شدن به قانونشکنی بود فزونی یافت.
ايستادگي و ايستادن در برابر هجوم همه جانبه استعمار و استثمار کار شيرمردان و شيرزنان اين مرز و بوم است روزگاري نه چندان دور فرزندي از فرزندان عاشورا عصاي موسايي خويش را به نيل سرکش و طغيانگر فرود آورد مردمان ستمديده را از جهل و جور و ستم رهانيد و بسلامت از نيل عبور داد.
در اين دير مجال باقي مانده اين گونه بيانيه ها فقط و فقط بخاطر انتخابات است و اين پروژه «منشور حقوق شهروندي» مردم ما را ياد ضرب المثل « بزک نمير بهار مياد، خربزه با خيار مياد » مي اندازد.
فعال فضاي مجازي گفت: در حالي که اين روزها بحث بر روي شبکههاي اجتماعي و فيلترينگشان داغ است، شبکههاي اجتماعي داخلي گوناگوني وجود دارد که مردم با آنها ارتباط برقرار نميکنند. اما به راستي دليل اين رابطه برقرار نکردن مردم با شبکههاي اجتماعي داخلي چيست؟