علیرضا جیلان مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری گفت: «در هشت روز گذشته 12 هزار و 145 مسافر در تأسیسات گردشگری این استان اقامت داشتهاند.»
نماینده مردم رفسنجان و انار گفت: تولید مبتنی بر علم، اصول و منطق است که استحکام دارد، به روز و بین المللی خواهد بود و این تولید به امر صادرات نیز کمک می کند.
محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری گفت: طبع گرم کلوس سبب شده این گیاه برای بیماریهایی مانند روماتیسم، دیسکهایی چون دیسک گردن، دیسک کمر، بدندرد، بیماریهای خودایمنی و... بسیار مفید است.
یک کارشناس منابع طبیعی گفت: برای تصرف اراضی مرتعی و اراضی جنگلی که بهعنوان اراضی ملی قلمداد شدهاند ممنوعیت قانونی وجود دارد و لذا کاشت نهال و درخت در این اراضی بدون مجوز ممنوع است.
رئیس گروه حفظ و احیای بناهای تاریخی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری گفت: مسجد جامع شهرکرد حدودا ۲۰۰ سال قدمت دارد و بانی ساخت آن محمدرضا خان ستوده بوده است و ازهمینرو به آن مسجد خان گفته میشود.
معاون اجرای رئيسجمهور گفت: اگر ما به توليد توجه کنيم و توليدمان مبتنیبر مولفههی دانشبنيان باشد بهرهوری و راندمانمان به شدت افزايش میيابد وخروجی اين توليد، توليد دانشبنيان واشتغال آفرين میباشد.
عملی شدن شعار سال ۱۴۰۱ به یک همت و اراده جمعی ابتدا از سوی مسئولین دولت سیزدهم نیاز دارد و سپس به حمایت و پشتیبانی مردم، این شعار با توجه به مشکلات کشور از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی مطرح شده و خرد حکم میکند که تمام ظرفیتهای کشور برای عملیاتی کردن آن بسیج شوند.
ملیشدن صنعت نفت نقطه عطفی در تاریخ مبارزات مردم ایران برای نجات سرمایههای ملی و قطع دست غارتگران از منابع نفت ایران بود اما دیری نپایید که این دستاورد مهم با خوش خیالی مصدق در اعتماد به آمریکا و فاصله گرفتنش از آیتالله کاشانی و بدنه اجتماعی نهضت در چشم برهمزدنی مضمحل شد.
سال 1400 با وقایعی خود را به پایان رساند که مردم آن را سرآغاز تحولات بزرگ در مسیر بازگشت جریان خدمت به ریل اصلی انقلاب و رسیدن ایران اسلامی به جایگاه شایسته خود و الگوشدن برای مسلمانان و همه آزادگان جهان میدانند و نیل به چنین جایگاهی نیازمند تلاشهای موثر شبانهروزی دولت در تعامل تنگاتنگ با مردم حاصل میآید.
استان فارس یکی از متنوع ترین استان ها از منظر آداب و رسوم است بخش عمدهای از این آداب به ایام نوروز باستانی و آغاز سال نو بر میگردد که در کنار حادثه های طبیعی و گردشگری رنگ و بویی خاص به نوروز در استان فارس بخشیده است. از پخت انواع شیرینی و سمنو گرفته تا سبزه گره زدن، همه از آداب این ایام به شمار می رود.