به گزارش جهان بین نیوز،
مقبره هایی که در مصر به نام زینب است از نواده های امیرالمؤمنین علیه السّلام است و این که نوشته اند زینب خواهر امام حسین علیه السّلام به مصر سفر کرد و مسلمه بن مخلد از او استقبال و پذیرایی کرد دروغ است، چون این شخص ناصبی بوده است. و از مؤیدات این که قبر حضرت زینب کبری علیها السّلام خواهر امام حسین علیه السّلام در شام است سخن امام زمان علیه السّلام در داستان زیر است:
مرحوم آیت الله آخوند همدانی نقل کرده اند: آیت الله آقا ضیاء عراقی فرمودند: شخصی شیعه مذهب از شهر قطیف حجاز به قصد زیارت ثامن الائمه علیه السّلام حرکت کرد، در وسط راه پولی را که برای مخارج رفت و برگشت برداشته بود، گم کرد. دیگر نه روی برگشتن و نه خرج ادامه ی سفر را داشت. متوسل به عنایت حضرت بقیة الله الاعظم حجت بن الحسن علیهما السّلام می شود در همان حال ملاحظه می کند سید نورانی جلیل القدری با او همراهی می کند، می فرماید: این وجه را بگیر تو را به سُرّ من رأی (سامراء) می رساند در آنجا نزد وکیل ما حاج میرزا حسن شیرازی برو و بگو سید مهدی فرمودند: پولی از ما در پیش تو است، فلان قدر بده تا به زیارت جدم علی بن موسی الرضا علیه السّلام بروی.
آن شخص اظهار می کند متوجه نشدم که این بزرگوار کیست؟ و از کجا آمد. عرض کردم: هرگاه به آیت الله شیرازی بگویم: سید مهدی فرمودند. از من می پرسد کیست؟ چه نشانه ای و سند و علامتی دارد؟
فرمود: به آقای شیرازی بگو سید مهدی فرمود: به این نشانی که امسال در فصل تابستان شما با حاج ملا علی کنی طهرانی در شام، در حرم عمّه ام زینب کبری سلام الله علیها مشرف بودید. در اثر کثرت زوار و ازدحام جمعیت در سطح حرم زباله جمع شده بود. شما عبای خود را از دوش برداشته، در دست جمع کردید و به وسیله ی آن حرم را جاروب کردید و در گوشه ای از حرم زباله را جمع کردید. و حاج ملا علی کنی با دست های خود برداشته، بیرون برد، من آنجا بودم.
قطیفی می گوید وقتی در سامرا به خدمت آیت الله شیرازی رسیدم و عرض کردم، بی اختیار از جا بلند شد و دست در گردنم انداخت. چشم هایم را بوسید و تبریک گفت. بعد در تهران خدمت آیت الله کنی رسیدم ایشان نیز مطلب را تصدیق کرد و افسوس خورد که چرا حواله به ایشان از جانب آن حضرت صادر نشده است.
منبع: سیمای زینب سلام الله علیها در آیینه تاریخ، ص۱۹۲-۱۹۳.
(مرجع:افکار)