تاریخ انتشاردوشنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۹
کد مطلب : ۶۰۹۹۸
معاون امور حقوقی مجلس و استان‌های وزارت ورزش و جوانان خبر داد:

وجود ۴۲۰۰ پروژه نیمه‌تمام در چهارمحال‌وبختیاری

معاون امور حقوقی مجلس و استان‌های وزارت ورزش و جوانان گفت: در حال حاضر ۴ هزار و ۲۰۰ پروژه نیمه‌تمام در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، که برای تکمیل آن به ۱۰۰ هزار میلیارد اعتبار نیاز است.
وجود ۴۲۰۰ پروژه نیمه‌تمام در چهارمحال‌وبختیاری
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی جهانبین نیوز، سید غنی نظری پیش از ظهر امروز در آئین تکریم و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در سیستم مدیریتی قاعده غلطی وجود دارد و آن اینکه وقتی کسی به مدیریت می‌رسد اطرافیان رفتارشان تغییر می‌کند.
 
وی تصریح کرد: مطالبات ورزشی استان تا حد امکان پیگیری می‌شود، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام استان در پیشبرد مسائل ورزشی استان بسیار تأثیرگذار است و پروژه‌های با پیشرفت بالای ۷۰ درصد باید به سرانجام برسد.
 
معاون امور حقوقی مجلس و استان‌های وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه هر اعتباری که استان برای تکمیل پروژه‌ها در نظر بگیرد وزارتخانه هم برابر آن اختصاص می‌دهد افزود: فروش اموال مازاد و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
 
نظری عنوان داشت: اعتبارات در حوزه جوانان جزئی است، تکالیف در این حوزه مشخص شده اما امکانات وجود ندارد.
 
وی اضافه کرد: حضور کم مدیر در سازمان یا بی‌توجهی به وظایف پذیرفتنی نیست.
 
معاون امور حقوقی مجلس و استان‌های وزارت ورزش و جوانان عنوان داشت: در چهارمحال و بختیاری سرانه ورزشی کمتر از نیم متر است و این قابل قبول نیست، این موضوع به آمایش سرزمینی باز می‌گردد.
 
نظری ادامه داد: باید متناسب با ظرفیت و استعداد هر منطقه امکانات ورزشی ایجاد شود اما این مورد محقق نشده است.
 
معاون امور حقوقی مجلس و استان‌های وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: در این دوره وزارت ورزش هیچ پروژه جدیدی را کلنگ‌زنی نمی‌کند و برای خوشایند هیچ گروهی پروژه نیمه‌تمام افتتاح نمی‌شود.
 
نظری گفت: در حال حاضر ۴ هزار و ۲۰۰ پروژه نیمه‌تمام در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، که برای تکمیل آن به ۱۰۰ هزار میلیارد اعتبار نیاز است.
 
وی بیان داشت: برنامه‌ریزی‌ها برای توزیع امکانات ورزشی صورت گرفته در این صورت استان‌های ضعیف و کمتر برخوردار بیشتر منتفع می‌شوند.
 
معاون امور حقوقی مجلس و استان‌های وزارت ورزش و جوانان اذعان داشت: مدیرکل ورزش و جوانان باید برای رفع مشکلات مردم و حوزه فعالیت خود وقت بگذارند.

انتهای خبر/۱۰۳۱ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

0:41 مانده تا طلوع خورشید    
03:53:36 اذان صبح
05:21:59 طلوع خورشید
12:04:24 اذان ظهر
18:45:44 غروب خورشید
19:04:46 اذان مغرب
اوقات به افق :    

تاريخ:

دوشنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۴

ساعت:

۱۲:۱۳:۱۴

21 Apr 2025