به گزارش جهانبین به نقل از پایگاه خبری تحلیلی اساتید برتر بام ایران، مهندس رضا جمشیدی افزود: هاشمی متاسفانه مسیر خود را در طوفانهای انقلاب از مردم و رهبر جدا کرده و این بزرگترین عیب ایشان است.
وی گفت: هاشمی به دلیل کهولت سن در عرصه انتخابات عملا یک نیروی خنثی می تواند باشد و اصلاح طلبان خارج نشین از ورود نامبرده بسیار خوشحال بوده و منتظر این هستند که با هر موضوعی علیه یا برای هاشمی میدان را از آن خود دیده و مقاصدشان را پیاده کنند.
جمشیدی بیان داشت: هاشمی که یکی از ذخیره های انقلاب است ، نباید عروسک خیمه شب بازی گروه های بیگانه و معاند نظام شود.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: افرادی که وارد عرصه انتخابات شده اند باید شجاع، توانمند و صریح در مقابل استکبار باشند
این استاد دانشگاه اظهار داشت: متاسفانه آقای هاشمی فاقد این سه فاکتور اساسی است و در فتنه 88 ایشان ثابت نمود که نمی توان فرد قابل اطمینانی باشند ودر حقیقت وی با طرح "انتخابات آزاد" فاکتور جدیدی از فتنه را رقم زده است.