به گزارش خبرنگار جهانبین نیوز، حجتالاسلام محمدعلی نکونام در نخستین همایش ملی نقش نماز در هشت سال دفاع مقدش در شهرکرد اظهار کرد: نماز و اثار معنوی آن ضرورت همیشگی جامعه اسلامی است و ما باید نسبت به آن توجه ویزهای داشته باشیم. وی افزود: امروز در عرصه جنگ نرم ضرورت و اهمیت آن بیش از گذشته است و اگر به درستی به نماز و آموزههای ان عمل کنیم بیشک پیروز واقعی از آن ملت ما است.
امام جمعه شهرکرد نهادینه کردن فرهنگ اقامه نماز را مهمترین هدف از برگزاری این همایش برشمرد و افزود: با برگزاری این همایش و دعوت از میهمانان و سخنرانان در پی دستیابی به این هدف هستیم که فرهنگ اقامه نماز را بیش از پیش در جامعه نهادینه کنیم.
نکونام در ادامه با بیان اینکه دو مقوله نماز و دفاع مقدس با یکدیگر رابطه تنگاتنگی دارند، تصریح کرد: آنچه باعث شد تا دفاع مقدس به یک امر مقدس تبدیل شود نماز و آثار معنوی آن بود.
وی، نماز را غنابخش دفاع مقدس دانست و گفت: نماز به دفاع مقدس قداست معنوی، الهی و ایمانی بخشید به طوری که اگر نماز نبود دفاع مقدس هم معنا نداشت.
نماینده ولیفقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به تاثیرات معنوی نماز در روحیه و انگیزه رزمندگان، خاطرنشان کرد: رزمندگان ما با معیار نماز و ارتباط با خدا از کشور دفاع کردند و همواره از خدا مدد میگرفتند و در سایه همین ارتباط بود که پیروز شدند.