۰
plusresetminus
تاریخ انتشارجمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱
کد مطلب : ۶۰۴۷۴
جانشین سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد:

اراده ملت ایران برای مقابله با تهدیدات

جانشین سازمان بسیج مستضعفین بر عزم و اراده ملت ایران برای مقابله با تهدیدات تأکید کرد و به درس‌هایی که از مقاومت در برابر استعمار و استبداد گرفته شده، اشاره نمود.
اراده ملت ایران برای مقابله با تهدیدات
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، سردار سید قاسم قریشی ظهر امروز در رزمایش اقتدار پیامبر اعظم ۱۹ در شهرکرد، به حضور حماسی سرداران و فرماندهان استان چهارمحال و بختیاری در دوران دفاع مقدس و عملیات‌های مختلف در مناطق جنگی ایران پرداخت.

وی افزود: نقش سرداران شهید و فرماندهانی چون شهید شاه مرادی، شهید ارجمندی و... برجسته‌تر است، لذا خدمت به مردم و کشوری این چنین شایسته وظیفه همگان است.

جانشین سازمان بسیج مستضعفین به سردار حاج غلامرضا سلیمانی به عنوان نمادی از اعتماد و خدمت به ملت اشاره کرد.

سردار قریشی با تاکید بر دستاوردهای ایران در زمینه‌های مختلف علمی و فناوری پس از جنگ تحمیلی، ادامه داد: ایران با وجود تحریم‌ها و فشارهای خارجی، توانسته است در زمینه‌های بهداشت، درمان، مهندسی و فناوری‌های نوین به موفقیت‌های چشمگیری دست یابد، به عنوان مثال، ایران در حال حاضر یکی از کشورهای پیشرفته در زمینه جراحی‌های پیچیده و ساخت تجهیزات فضایی و نظامی است.

وی وضعیت ایران در دوران دفاع مقدس با را با کشوری چون اوکراین امروز مقایسه و به این نکته اشاره کرد: ایران با تکیه بر مردم و رهبری خود توانسته است در برابر دشمنان ایستادگی کند و از تمامیت ارضی خود دفاع کند.

سردار قریشی عنوان کرد: پیام‌های رزمایش‌های نظامی چون رزمایش پیامبر اعظم 19، آمادگی ملت ایران برای دفاع از کشور و اسلام است و عزم و اراده ملت در مقابله با تهدیدات فراتر از باورها است.

جانشین سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به وضعیت دفاعی و تاریخی ایران و مقایسه آن با دوران‌های مختلف تاریخی و چالش‌های کنونی، به نقش مردم و فرماندهان در دوران دفاع مقدس اشاره می‌کند و تأکید دارد که ایران با وجود تحریم‌ها و کمبودها، توانسته است به پیشرفت‌های چشمگیری در زمینه‌های نظامی و تسلیحاتی دست یابد، به‌ویژه، به توانایی‌های نظامی کنونی که شامل استفاده از سلاح‌های پیشرفته و سازماندهی‌های مؤثر است.

سردار قریشی با اشاره به رفتار حکومت‌های گذشته، به ویژه دوران پهلوی، با هدایت بی بدیل رهبر معظم انقلاب اسلامی در شرایط کنونی ایران، خاطرنشان کرد: خیانت‌های تاریخی که منجر به از دست رفتن بخش‌هایی از سرزمین ایران شده، ازجمله خیانت‌های حک.مت‌های شاهنشاهی در این کشور است.

وی به نقش استعمارگران و تأثیر آن‌ها بر سیاست‌های داخلی ایران در گذشته اشاره و تأکید کرد: در زمان کنونی، با رهبری امام خمینی و امام خامنه‌ای، ملت ایران توانسته است در برابر دشمنان ایستادگی کند.

جانشین سازمان بسیج مستضعفین بر عزم و اراده ملت ایران برای مقابله با تهدیدات تأکید کرد و به درس‌هایی که از مقاومت در برابر استعمار و استبداد گرفته شده، اشاره نمود و اهمیت اتحاد و همبستگی مردم و رهبری خردمندانه در مواجهه با چالش‌ها و تهدیدات خارجی را ضروری دانست.

انتهای خبر/1031ج
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳

ساعت:

۱۴:۳۸:۰۷

28 Feb 2025