۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۹
کد مطلب : ۶۰۳۲۰

در جام ملت‌ها کار خیلی سختی داریم

سرمربی تیم فوتبال نوجوانان گفت: در جام ملت‌های زیر ۱۷ سال آسیا برای صعود به جام جهانی، کار خیلی سختی داریم و انتظار از ما بسیار بالاست.
در جام ملت‌ها کار خیلی سختی داریم
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«جهانبین نیوز»، عباس چمنیان، سرمربی تیم فوتبال نوجوانان ایران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا پیرامون اعزام تیم ملی به تورنمنت جام توسعه بلاروس اظهار داشت: بعد از رقابت‌های انتخابی اردن که تیم به جام ملت‌های آسیا صعود کرد، تلاش کردیم تیم را بازسازی کنیم چون زمان خیلی کمی برای شکل‌گیری تیم داشتیم. از این رو بخشی از ظرفیت بااستعداد فوتبال ایران بیرون مانده بود و دیده نشده بود؛ ما تلاش کردیم که این فرصت را فراهم کنیم و در هر اردو، تعدادی بازیکن جدید دعوت کردیم و بخشی از آن‌ها هم توانستند به تیم ملحق شوند و تیم را تقویت کنند. این اولین اردویی است که بعد از مسابقات اردن، خارج از کشور داریم. تورنمنت ارزش‌مند و فشرده‌ای در پیش داریم و در ۶ روز، ۴ بازی سنگین خواهیم داشت که ۲۰ بازیکن را همراه داریم.

وی در ادامه بیان داشت: ۳ کشور اروپایی یعنی آذربایجان، روسیه و قزاقستان را در دور مقدماتی این تورنمنت در گروه‌مان داریم که ارزیابی خوبی به ما می‌دهد تا هم دیدار خارجی و هم یک تورنمنت داشته باشیم. ۲ بازی تدارکاتی در اردوی تهران برای شبیه‌سازی تورنمنت انجام دادیم. شرایط خوبی داریم و امیدوارم دستاوردهای خوبی از نظر فنی و کسب تجربه در این تورنمنت کسب کنیم. نیمی از این تیم، برای اولین بار به خارج از کشور اعزام شده‌اند و از این قبیل رویدادها به افزایش اعتمادبه‌نفس بچه‌ها و مقابله با تیم‌های قدرت‌مند اروپایی و آسیایی خیلی کمک می‌کند.

چمنیان درباره حضور بازیکنان لژیونر در تیم‌های هم‌گروه با ایران در جام بلاروس عنوان داشت: این فقط مربوط به کشورهای اروپایی نیست؛ ۶۰ درصد از ملی‌پوشان نوجوان افغانستان هم در کشورهای اروپایی بازی و زندگی می‌کنند. کشورهای شرق آسیا هم همین‌طور هستند و عربستان از همین حالا ۱۰۰ نفر را آماده کرده تا به کشورهای اروپایی اعزام کند. مرزها در فوتبال برداشته شده و کم‌تر می‌بینیم حتی کشورهای صاحب‌نام در فوتبال، فقط از ظرفیت داخلی خود استفاده کنند که یکی از راه‌هایش، استفاده از لژیونرهاست.

وی در این رابطه تصریح داشت: این پیشنهادات را ما هم داشتیم که بچه‌هایی که خارج از کشور بازی می‌کنند، در تیم نوجوانان باشند. چند نفری را زیرنظر گرفتیم اما خب به درد تیم ما نمی‌خوردند و به‌نظر می‌رسد در کشوری مثل ایران، اگر به‌خوبی از همه ظرفیت داخلی استفاده شود و هم شرایط حضور برخی در کشورمان فراهم شود، قطعاً تیم قوی‌تر و کامل‌تری خواهیم داشت. نمی‌شود از حق بچه‌های این سرزمین گذشت؛ همه باید دیده شوند و اگر خوب بودند، دعوت شوند. البته از ما توقع نتیجه هم وجود دارد.

سرمربی تیم فوتبال نوجوانان در مورد گروه ایران در جام ملت‌های آسیا اذعان داشت: ۲ نگاه داریم؛ یک نگاه به پیشینه فوتبال ایران برمی‌گردد که در گذشته‌ای نه‌چندان دور، ما در زمره برترین‌ها قرار داشتیم و این انتظار هست که بدون تدارک و آماده‌سازی، از روی تیم‌ها رد بشویم و مقام بگیریم و به جام جهانی هم برسیم که این نگاه به‌روز نیست. نگاه دوم این است که همه کشورهای در حال پیش‌رفت هستند؛ مثلاً تاجیکستان که در کافا با این تیم بازی کردیم، دائماً درحال برگزاری و میزبانی از ایونت‌های مختلف یا حضور در تورنمنت‌هاست.

وی همچنین تأکید داشت: کسب تجارب بین‌المللی، حضور در اردوهای متوالی و فراهم کردن زیرساخت‌ها، اساس پیش‌رفت است که حتی می‌تواند استعداد را پشت سر بگذارد. در جام ملت‌ها کار بسیار سختی داریم؛ کره‌شمالی که در مسابقات انتخابی با ما هم‌گروه بود، این‌جا هم هست و اگر همان تیم باشد، برای همه تیم‌ها دردسر است. قرار بود با عمان دیدار تدارکاتی داشته باشیم که بازی لغو شد اما تیم بسیار خوبی است و کلاس فوتبالش به ما می‌خورد. تاجیکستان هم با ازبکستان شانه به شانه است. گروه سختی است ولی شانس این است که هر تیمی از گروه بالا برود، به جام جهانی می‌رسد.

چمنیان در مورد مسیر صعود ایران به جام جهانی زیر ۱۷ سال خاطرنشان ساخت: کار برای همه تیم‌ها سخت است. باید قبول کنیم چون باورش کمک می‌کند تیم‌های ما تعطیل نباشند و استعدادیابی بهتری صورت بگیرد. شاید همین تیم نوجوانان به‌جای مردادماه اگر از اول سال کارش را شروع می‌کرد، بخش زیادی از زمانی که امروز صرف دیدن بازیکن جدید می‌کنیم، با فراغ بال و کیفیت بهتر می‌توانستیم به ارتقای تیم و برنامه‌ریزی روی تیم اصلی بپردازیم. ما در این اردو ۸ بازیکن جدید برای اولین بار داشتیم و ۵ بازیکن از استان سیستان‌وبلوچستان برای اولین بار دعوت کردم.

وی در خاتمه گفت: کار خیلی سختی داریم، این نگاه مجاب می‌کند که بیش‌تر تلاش کنیم. بعد از بلاروس، تورنمنت خاصی نداریم. امیدوار بودیم بعد از مشخص شدن قرعه، بخشی از کشورها ما را دعوت کنند که این اتفاق رخ نداد. شاید فقط قبل از اعزام به عربستان، در یک اردوی خارجی شرکت کنیم که به‌طور معمول کشور امارات است. اگر در آن‌جا تیمی باشد که هم‌زمان حاضر باشد، بتوانیم بازی تدارکاتی داشته باشیم وگرنه جام توسعه بلاروس، آخرین شانس تورنمنتی ماست.

انتهای خبر/1020ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳

ساعت:

۱۳:۰۰:۰۸

15 Feb 2025