۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۳
کد مطلب : ۶۰۱۹۳
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان:

پویش کشوری مدرسه‌سازی توسط جوانان برگزار می‌شود

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: در حوزه جوانان، پویش کشوری در حال آغاز است تا در مناطق دورافتاده و محروم ایران یک هزار و 300 مدرسه از طریق جوانان ساخته شود.
پویش کشوری مدرسه‌سازی توسط جوانان برگزار می‌شود
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، علیرضا رحیمی ظهر امروز در دیدار با استاندار چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: این استان از جهات مختلف برای وزارت ورزش و جوانان مهم است و هر کاری که می‌توان باید برای رشد، توجه بیشتر و فعالیت‌های خلاقانه در آن آن انجام داد.

وی با اشاره به اینکه نگاه دولت چهاردهم توجه به استان‌هایی است که کمتر به آنان پرداخته شده است، افزود: مدرسه‌سازی یک موضوع بسیار جدی است که رئیس جمهور پیگیر آن است.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: در حوزه جوانان، پویش کشوری در حال آغاز است که در مناطق دورافتاده و محروم ایران یک هزار و ۳۰۰ مدرسه از طریق جوانان ساخته شود، ساز و کار این اقدام عملی شده و به زودی در هفته جوان کار اجرایی آن آغاز می‌شود.

رحیمی عنوان کرد: از سازمان‌های برنامه و بودجه و نوسازی مدارس آمار مستندی از تعداد مدارس مورد نیاز اعلام نشده است، این وظیفه بر عهده استانداران گذاشته شده است، لذا می‌خواهیم بدانیم در چهارمحال و بختیاری نیازها در خصوص مدارس به‌ویژه در مناطق روستایی، دورافتاده و کلاس‌های کوچک چگونه است.
وی خاطرنشان کرد: مدارس شهرکرد یا شهرهای بزرگ در دستورکار نیست، ساخت و توسعه مدارس در این شهرها برعهده سازمان نوسازی مدارس است، اما در شهرها و روستاهای کوچک پویش کشوری مدرسه‌سازی انجام می‌شود.

انتهای خبر/۱۰۳۱ ج
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳

ساعت:

۱۱:۳۹:۳۱

5 Feb 2025