بهروز مردانینژاد در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «
جهانبین نیوز»، اظهار کرد: خداوند به مجاهدان در راهش وعده یاری داده است و قطعا کسانی که مجاهدت و استقامت میکنند، این وعده نصرت محقق شدنی است.
وی تصریح کرد: تحقق وعده الهی را در جنگ غزه دیدیم، یک باریکه بسیار کوچک که نه از نظر عمق، نه مساحت و نه امکانات در حد رژیمی که ادعای داشتن چهارمین ارتش دنیا را دارد نبود، اما بیش از 400 روز ایستاد و اجازه نداد این رژیم به اهدافش دست یابد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه افزود: طوفانالاقصی بازخوردی بود در مقابل ظلم و ستمی که 70 سال اسرائیل بر ملت مظلوم فلسطین روا داشته بود.
مردانینژاد ادامه داد: برخی معتقدند طوفانالاقصی آغاز این جنگ بوده، اما اینطور نیست، در طول زمان اسرائیل ملت فلسطین را بسیار تحقیر کرد و ظلم و ستم بسیاری به آنها روا داشت، که ناچار به نشان دادن واکنش شدند.
وی بیان داشت: میتوان گفت طوفانالاقصی یک نبرد جدید را مقابل رژیم غاصب صهیونیستی رقم زد، بعد از این عملیات بحث صلح ابراهیم به حاشیه کشیده و سازش نهایی با این رژیم کودککش بیاثر شد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه اضافه کرد: اسرائیل بهگونهای مظلومنمایی کرده بود که گویا مورد ستم واقع شده است، اما با عملیات طوفانالاقصی نشان دادن ملت فلسطین مظلوم هستند و مسئله فلسطین فراموششدنی نیست.
مردانینژاد با بیان اینکه طوفانالاقصی فلسطین را در صدر اخبار مهم جهان قرار داد و مظلومیت این ملت را برای جهانیان آشکار کرد افزود: در مدت این جنگ شاهد تظاهراتهای متناوب در جای جای ایران علیه صهیونیستها بودیم.
وی اذعان داشت: زمانی که بنیامین نتانیاهو جنگ را آغاز کرد، هدف را نابودی حماس و در هم کوبیدن مقاومت و آزادی اسرا عنوان کرد، اما اگر امروز نگاهی گذرا داشته باشیم، میبینیم فلسطینیها به اهدافشان دست یافتند و رژیم غاصب ناکام ماند.
مردانینژاد گفت: رژیم صهیونیستی در نهایت بعد از همه ویرانیها و کشتار اطفال معصوم و غیرنظامیان مجبور شد به شروطی در آتشبس تن دهد که در ابتدا حماس معین کرده بود.
عضو هیئت علمی دانشگاه گفت: با وجود همه جنایتها و وحشیگریهای اسرائیل با استفاده از انواع بمبها و انواع هواپیماها و حمایت غربیها، امروز میبینیم که مقاومت پیروز است و مقاومت بهعنوان طرف مقابل در حال انعقاد آتشبس با آنها است.
وی یادآور شد: رژیم غاصب صهیونیستی مجبور شد نه با یک دولت که با یک گروه موافقتنامه صلح امضا کنند و این بدان معنا است که حماس کاملا به رسمیت شناخته شده است.
انتهای خبر/1026ج