سمیه ظفری دوازده امامی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «
جهانبین نیوز»، اظهار کرد: اسرائیل در حمله به غزه اهداف سیاسی مشخصی را دنبال میکرد که شامل تضعیف حماس، نابودی زیرساختهای غزه و تغییر معادلات قدرت در منطقه بو اما تاکنون در دستیابی به هیچ کدام از این اهداف موفق نبوده است.
وی با بیان اینکه کشورهایی که از اسرائیل برای حمله به غزه حمایت کردند سرخورده جهانی شدند، افزود: رژیم صهیونسیتی با کمک هم پیمانانش از سلاحهای ممنوعه بینالمللی در حمله به غزه استفاده کرد و این باعث افزایش انتقادها از این رژیم شد.
استاد حوزه علمیه فاطمیه شهرکرد تأکید کرد: رژیم صهیونسیتی به عنوان چهارمین ارتش دنیا هر چه داشت در مبارزه با غزه به کار گرفت اما تمام دانشگاههای مطرح جهان ضد اسرائیل شعار دادند.
وی گفت: جنایات رژیم صهیونسیتی در غزه به گوش جهانیان رسید و این باعث شد علیه اسرائیل در دنیا قیام شود و ثمره این قیام پذیرش آتشبس توسط اسرائیل بود.
ظفری با بیان اینکه جامعه بینالمللی به شدت از حملات اسرائیل به غزه انتقاد کرده و خواستار توقف درگیریها شده است مطرح کرد: این فشارهای بینالمللی اسرائیل را در موقعیت انزوای سیاسی قرار داده است.
استاد حوزه علمیه فاطمیه شهرکرد با اشاره مهمترین پیامدهای آتشبس گفت: آتشبس در غزه باعث افزایش همبستگی اجتماعی و اعتماد به توان نظامی گروههای مقاومت شد.
وی تصریح کرد: آتشبس مشروعیت اسرائیل را در سطح بینالمللی تضعیف کرده و باعث شده که این رژیم به عنوان یک اشغالگر و نقضکننده حقوق بشر شناخته شود.
ظفری با بیان اینکه آتشبس در غزه به تدریج باعث تغییر در نگرش عمومی نسبت به اسرائیل شده است، گفت: آتشبس این رژیم را به عنوان یک اشغالگر و متجاوز معرفی کرده است.
وی آتشبس در غزه را پیروزی برای مقاومت دانست و گفت: این پیروزی به ویژه در شرایطی که مقاومت در مقابل یک قدرت نظامی قرار دارد، باعث تقویت روحیه مقاومت و افزایش همبستگی ملی شده است.
انتهای خبر/ ۵۳۰ ب