استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه تبادل توافقنامهها باید انجام شود و همه دستگاهها نسبت به این مهم اهتمام داشته باشند، گفت: دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری تا هفته اینده فرصت دارند موافقتانههای مربوط به دستگاه خود را مبادله کنند.
به گزارش جهانبین نیوز؛ غلامعلی حیدری صبح امروز در شورای اداری چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران به شیوهها و بهانههای مختلف بهدنبال شیطنت هستند چون نمیتوانند پیشرفتهای ایران ببینند.
وی افزود: اگر اغتشاشات را جریان شناسی کنیم میبینیم که گردانندگان آنان اعضای منفور حزب کومله و منافقان هستند، افرادی که از هیچ جنایتی در ابتدای انقلاب فروگذار نکردند و اینک طرفدار حقوق بشر شدند.
استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: بیانات مقام معظم رهبری آب سردی بر آتش اغتشاشات بود و حضور بهموقع نیروی انتظامی اجازه نداد اموال عمومی و مردم آسیب چندانی ببیند.
حیدری عنوان کرد: یکی از نعمتهای بزرگ، وحدت، همدلی، انسجام و بصیرت است، کار جهاد نباید فقط معطوف به حفر کانال و توسعه لولهگذاری باشد بلکه در همه عرصهها مثل پرداخت وام از سوی بانکها، پاکسازی مسیلها، امور فرهنگی و... نیز باید کار جهادی انجام شود.
وی با اشاره به اینکه اعتبارات سال 1400 به صورت 100 درصدی جذب شده است، خاطرنشان کرد: در 6 ماهه ابتدای سال گذشته نسبت به 6 ماهه دوم دو برابر تخصیص اعتبار برای چهارمحال و بختیاری محقق شده است.
استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: مقرر شد از محل ماده 56 یک هزار و 350 میلیارد تومان از سوی بانکهای عامل برای اجرای پروژههای عمرانی کمک شود و سهم هر بانک نیز مشخص شده است.
حیدری با بیان اینکه تبادل توافقنامهها باید انجام شود و همه دستگاهها نسبت به این مهم اهتمام داشته باشند، بیان کرد: دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری تا خفته اینده فرصت دارند موافقتانههای مربوط به دستگاه خود را مبادله کنند.
وی تاکید کرد: بانکها و دستگاههای اجرایی پیگیر جذب اعتبارات ماده 56 در چهارمحال و بختیاری باشند.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: دستگاههای اجرایی این استان پیگیر تعهدات وزارتخانه خود در سفر ریاست جمهور را باشند.
حیدری با اشاره به اینکه حل مشکلات مردم با کاهش بروکراسی اداری انجام میشود، گفت: مدیران پاسخگو و مسؤولیتپذیر باشند، هر چقدر مراجعات مردمی درخصوص عملکرد یک اداره به استانداری و نماینده ولیفقیه بیشتر باشد، امتیاز منفی برای مدیر آن دستگاه خواهد بود، چراکه نشان میدهد آن مدیر توانایی رفع مشکلات مردم را ندارد.
وی ادامه داد: 29 نقطه حادثهخیز جادهایی در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که باید نسبت به رفع آن اقدام شود، همچنین با همکاری شهرداریها 37 نقطه حادثهخیز در شهرها نیز باید برطرف شوند.
استاندار چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: همه دستگاههای مسؤول، فرمانداران، دهیاریها، بخشداریها و... پیگیر باشند تا قبل از وقوع بارندگیهای پاییزی نسبت به برطرف کردن موانع، لایروبی مسیلها و... اقدام کنند تا در صورت وقوع حوادث غیرمترقبه همچون سیل دچار آسیب نشویم.