مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری گفت: دیگر نمیتوان گفت بارندگی مربوط به فصل زمستان است و در هر فصلی از سال باید منتظر وقوع پدیدههای غیرمترقبه جوی ازجمله بارندگیهای باشدت بالا در زمان کم باشیم.
خسرو کیانی مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری در گفتوگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: تغییر اقلیم باعث شده است شرایط جوی با تغییرات مختلفی مواجه شود، همانگونه که در تابستان امسال شاهد بارشهای رگباری سیلآسا در سطح کشور و همچنین استان بودیم.
وی افزود: از مرحله خشکسالی در حال گذار به مرحله تغییر اقلیم هستیم لذا باید باید سازگاری با محیط، سازگاری با شرایط موجود و... را در بخشهای مختلف و ازجمله فصول دیگر سال که اتفاقا احتمال بارش در آن کم است، تمرین کنیم.
مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری ادامه داد: دیگر نمیتوان گفت بارندگی مربوط به فصل زمستان است و در هر فصلی از سال باید منتظر وقوع پدیدههای غیرمترقبه جوی ازجمله بارندگیهای باشدت بالا در زمان کم باشیم.
کیانی عنوان کرد: همچنین در سالهای اخیر بارشها از حالت برف به باران تغییر پیدا کرده است و حتما باید برای این شرایط تصمیمگیری شود و برنامهریزیها براساس تغییر اقلیم باشد.
وی خاطرنشان کرد: بعد از سیل و تنش آبی که در استان بهویژه مرکز استان بوجود آمد، با اقداماتی که انجام شد و با اجرای چهار طرح پدافنی در حال حاضر بیشتر از کل ظرفیت آبی که طی چند سال گذشته برای شهرکرد دیده شده بود، آب شرب تامین شده است.
مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: پیش از این حدود 600 لیتر در ثانیه آب شرب ورودی که شهرکرد بود که این میزان بیش از دو برابر شده است.
کیانی بیان کرد: توجه به طرحهای زیربنایی که وابسته به یک حوضه آبریز نباشد بسیار مهم است، چون این حوضهها نیز ممکن است پایدار نباشند لذا باید به سمت تامین آب شرب از محل منابع پایدار باشیم تا آب آشامیدنی کل استان و ویژه مرکز استان را بیمه کنیم.