۰
plusresetminus
تاریخ انتشارجمعه ۲۷ بهمن ۱۳۹۱ - ۲۳:۱۲
کد مطلب : ۵۰۶۷

كارگاه آموزشي بيماري هاي قابل پيشگيري با واكسن برگزار شد

كارگاه آموزشي بيماري هاي قابل پيشگيري با واكسن برگزار شد
به گزارش خبرنگار جهانبین نیوز- غلامعلي حبيبي اظهار داشت: در اين كارگاه بيش از 30 نفر از كارشناسان مسئول واحد هاي پيشگيري و مبارزه با بيماري هاي شبكه هاي بهداشت، كارشناسان نظام مراقبت بيماري هاي قابل پيشگيري با واكسن و مسئولين زنجيره سرماي شهرستان ها حضور داشتند.
وي هدف از برگزاري اين كارگاه را ارتقاء سطح آگاهي و نگرش شركت كنندگان در خصوص نظام مراقبت از بيماري و آشنايي با آخرين دستوالعمل ها و پروتكل هاي علمي و اجرايي كشوري ويژه هر بيماري و به كارگيري آن در حيطه مسئوليت كارشناسان مربوطه عنوان كرد.
به گفته وي، در اين كارگاه شركت كنندگان ضمن آشنايي با عوارض ناشي از بيماري هاي قابل پيشگيري با واكسن كه بعضا بسيار خطرناك و كشنده هستند از جمله آنسفالين، ‌مننژيت، عوارض عصبي. دوتيت و.. ، اطلاعات لازم پيرامون نظام مراقبت بيماري فلج اطفال، ،‌نظام مراقبت حذف بيماري سرخك، نظام مراقبت عوارض ناخواسته ايمن سازي و نظام مراقبت آزمايشگاهي بيماري ديفتري و سياه سرفه را كسب كردند.
وي افزود: همچنين در اين كارگاه بر لزوم آگاهي كامل و كسب مهارت كافي توسط دست اندركاران بحث ايمن سازي در مواجهه با بروز عوارض ناشي از بيماري هاي قابل پيشگيري با واكسن تاكيد شد.
حبيبي از ايجاد امكان ثبت و گزارش دهي بيماري هاي قابل پيشگيري با واكسن و عوارض اقدامات ايمن سازي به صورت كامپيوتري و از طريق ورود اطلاعات به پرتال مركز مديريت بيماري هاي واگير خبر داد. و افزود: دراين روش اطلاعات سطح به سطح مورد پايش و نظارت قرار مي گيرد .
وي، آنلاين بودن اين سيستم گزارش دهي را از ديگر مزاياي آن دانست. و افزود: به عنوان مثال اگر يك بيمار مشكوك به هر يك از بيماري هاي فلج اطفال، ‌سرخك، سرخچه، ديفتيري، كزاز، سياه سرفه و مننژيت باشد ضمن گزارش تلفني فوري بيماري، اطلاعات از سطح مركز بهداشت شهرستان ها به مركز بهداشت استان منتقل و گزارش نهايي به مركز مديريت بيماري هاي در وزارت متبوع اعلام مي شود و اقدامات ويژه جهت قطع زنجيره احتمالي انتقال بيماري مطابق با دستوالعمل ها مريوطه در كوتاه ترين زمان ممكن (حداكثر 48 ساعت) پس از دريافت گزارش تلفني جهت بيمار، اطرافيان وي و گروه هاي پر خطر انجام مي شود.
حبيبي ادامه داد، نتيجه اقدامات و بررسي هاي همه گير شناسي از بيمار كه بمنظور شناسايي و كنترل منبع احتمالي بيماري انجام مي شود در پروتال مربوط توسط كارشناس ذيربط ثبت مي شود.  
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳

ساعت:

۰۴:۳۰:۴۴

29 Nov 2024