المیرا مددی، برگزار کننده این بازارچه که خانه شخصی خود را در اختیار اجرای این طرح قرار داده است، میگوید: همیشه رویای من این بوده است که برای بچهها یک حرکتی انجام دهم و به نظرم رسید که کودکان کار و خیابان، بهترینها هستند برای حمایت. به همین دلیل با همکاری انجمن حامیان کودکان کار و خیابان، تلاش کردم که این بازارچه فروش هنرهای سنتی و صنایع دستی راهاندازی شود.

حمیدی در این بازارچه، لباسهای سنتی را که طراحی کرده است عرضه میکند و قرار است درآمد حاصل از فروش آنها را برای حمایت از کودکان کار و خیابان اختصاص دهد.

خجسته حسینی پور، مؤسس انجمن حامیان کودکان کار و خیابان نیز درباره این نمایشگاه به خبرنگار فارس میگوید: در راستای توانمندسازی و کمک به کودکان محروم، نیازمند و خارج از بستر آموزش در سال 1381 از وزارت کشور مجوز راهاندازی این مؤسسه را گرفتیم و به مسائل تغذیه، بهداشت و درمان، آموزش، مشاورههای روانپزشکی و... آنها میپردازیم. وی درباره راهاندازی این بازارچه فروش صنایع دستی در حمایت از کودکان کار نیز یادآور میشود که این پیشنهاد از سوی خانم مددی حدود 2 ماه پیش، مطرح و مقدمات آن برای برگزاری نیز فراهم شد. حسینی پور درباره استقبال مردم میگوید: اصلاً هدفمان استقبال زیاد مردم نیست ما میخواهیم که توجه مردم را به این قشر جلب کنیم و میخواهیم به مردم درباره کودکان خیابان، شناخت بدهیم که اینها اگر به درستی راهنمایی و حمایت نشوند در بزرگسالی بر هم زننده امنیت جامعه خواهند شد.

مددی، برگزار کننده این بازارچه نیز درباره تعداد افراد جامعه هدف برای کمک نیز تصریح میکند: حدود 600 کودک کار و خیابان تحت حمایت موسسه حمایت از کودکان کار است که تمام درآمد حاصل از این بازارچه برای آنها صرف خواهد شد. بازارچه هنرهای سنتی و صنایع دستی در محله فرمانیه، خیابان اندرزگو تا جمعه برپا است.
