به گزارش جهان بین نیوزبه نقل ازایسنا،سید سعید زمانیان با بیان اینکه در صورت تأمین نشدن منافع مردم استان به هیچ عنوان اجازه ادامه حفر تونل سوم بهشت آباد را نخواهیم داد گفت: علي رغم ادعای موجود مبنی بر ایزوله بودن تونل سوم متأسفانه تمامی چشمه ها و آبهای جاری منطقه بیرگان از جمله چشمه مروارید که بزرگترین چشمه این منطقه است، خشک شده و در پی آن مردم منطقه مجبور به رها کردن زمین های کشاورزی و مهاجرت به گوشه و کنار شهرها و پیشه کردن شغل هایی که مغایر شأن و منزلت آنهاست، شدهاند.
وی تصريح كرد: در صورتی که وزیر نیرو در هفته جاري در خصوص مسائل مطرح شده از سوی مسئولین و مجمع نمایندگان استان در زمینه انتقال آب پاسخ قانع کننده ای ندهد به طور یقین با همکاری نمایندگان استان خوزستان از کلیه حقوق و ابزارهای قانونی خود از جمله طرح سوال و حتی در صورت نیاز استیضاح وزیر استفاده خواهیم کرد.
زمانيان اظهار داشت: تأمین کامل منافع استان در موضوع آب، انجام مجدد مطالعات دقیق منهای مطالعات قبلی انجام شده و همچنین مسئله حق آبه استان از موارد مطرح شده از سوی مجمع نمایندگان استان به وزیر نیرو است.
به گفته وي، مردم استان چهارمحال و بختیاری در صورت تأمین آب مورد نیاز خود در زمینه های شرب، کشاورزی و صنعت به هیچ عنوان با انتقال مازاد آب به استان اصفهان مخالف نیستند، خاطرنشان کرد: طبق نطق میان دستور بنده در صحن مجلس تنها پس از انجام مطالعات و کارشناسی های دقیق و همچنین تأمین کامل منافع استان در خصوص موضوعات مطرح شده با انقال مازاد آب آن هم نه با استفاده از تونلی با عمق 300 متر بلکه با استفاده از پمپاز یا روش های مشابه مشکلی نخواهیم داشت.
به گفته رئيس مجمع نمایندگان استان، اجرای تونل سوم از بدو شروع کار غیرکارشناسانه و بدون انجام مطالعات دقیق بوده، چون انجام آن ظلم بزرگی به مردم استان است، در صورت نیاز به حضور مردم در صحنه، پیشقدم خواهم شد و مردم نیز باید در این خصوص حساسیت های لازم را از خود نشان دهند.
زمانيان تصريح كرد: وزارت نيرو يا جرات برخورد در زمينه آب را ندارد يا آلت دست سيستم ها و افراد است