به گزارش خبرنگار جهانبین نیوز ، عنايت الله كليج اظهار داشت: نوشيدن چاي به وبژه چاي سبز در حد مناسب با كاهش چربيهاي خون از بروز بسياري از بيماري هاي مزمن به خصوص بيماريهاي قلب و عروق جلوگيري مي كند. به گفته وي، پلي فنل هاي موجود در چاي (به ويژه چاي سبز) از پيشگيري از سرطان و كاهش برخي علائم پيري موثر هستند. كليج افزود: چاي سياه به دليل وجود پلي فنل ها و تاتن موجب مهار رشد باكتري ها و ويروس هاي بيماري زا در بدن مي شود. وي ادامه داد، چاي بدليل داشتن مقاديري فلورايد و تاتن به سلامت دندان ها كمك مي كند. وي با اشاره به اينكه، نوشيدن چاي پر رنگ و غليظ ممكن است باعث تحريك اعصاب و تپش قلب شود.افزود: تركيب تاتن موجود در چاي از جذب آهن برخي مواد غذايي(مانند حبوبات و غلات) جلوگيري مي كند. به گفته كارشناس مركز بهداشت استان، براي پيشگيري از اين حالت بهتر است يك ساعت قبل و دو ساعت بعد از مصرف غذا از نوشيدن چاي خودداري كرد. كليج تصريح كرد: از مصرف چاي جوشيده و مانده به دليل تشكيل مواد مضر در آن خودداري كنيد. همچنين، براي پيشگيري از آسيب مخاط دهان و مري مصرف چاي داغ پرهيز كنيد.