۰
plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۹
کد مطلب : ۴۲۶۲

شلغم و خاصیت ضد سرطانی

شلغم و خاصیت ضد سرطانی
به گزارش جهانبین نیوز، يكي از کارشناسان تغذیه در چهارمحال وبختیاری در خصوص خواص غذايي شلغم گفت: یکی از محصولاتی که در فصل زمستان براي درمان سرماخوردگي استفاده مي شود، شلغم است.   یاری افزود: شلغم میوه ی ریشه است که در عمق خاک رشد و نمو می کند و یک ماده غذایی ارزشمند در جلوگیری از عفونت و درمان عفونت های دستگاه گوارش محسوب می شود.     وي اظهار داشت: شلغم حاوی مقادیر زیادی ویتامین ث و آ است که ایمنی بدن را در مقابل بیماري های عفونی بالا می برد و آنتی اکسید های بالای درون این محصول بدن را در مقابل سرطان مصون می کند همچنین یک ماده شیمیایی بسیار فرار در محصول وجو دارد كه مانند آنتی بیوتیک عمل كرده و قسمت های عفونت کرده بدن را درمان می کند، بهترين حالت مصرف اين ميوه، مصرف آن به صورت پخته است. (منبع:ایسنا)

ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

يکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳

ساعت:

۱۱:۲۴:۴۷

10 Nov 2024