به گزارش
جهانبین نیوز، حجتالاسلام محسن ملک پور در خطبههای نماز جمعه این هفته شهر به برگزاری F ATF اشاره کرد و گفت: موافقان اجراى دستورات FATF همهچیز را به این مسئله پیوند زده و مدعى هستند كه اگر دستورات FATF را اجرا نكنیم كشور دچار مشكلات متعدد مىشود. تقریباً شبیه به صحبتهایى كه در زمان بررسى توافق جامع هستهاى (برجام) مىگفتند. صریحترین اظهارنظر را رئیسجمهور در روز سهشنبه انجام داد و تلویحاً اعضاى مجمع را از رد كردن كنوانسیون بر حذر داشتند.
وی بیان داشت: در بیانیه اخیر یك جمله مهم وجود دارد كه در بیانیههاى قبلى نبوده است و آن اینكه، این قوانین علىرغم اینكه اصلاحشدهاند مورد تأیید FATF نیستند و اگر دولت ایران بخواهد نظر FATF را تأمین كند باید مجدداً لایحه اصلاحشده توسط مجلس را مجدداً به مجلس برده و بر اساس خواسته FATF آن را اصلاح كند. بهعبارتدیگر، FATF این راه را براى خودش باز گذاشته است كه بتواند بهحق شرطهای مشخصشده از سوى ایران ایراد بگیرد.
حجت السلام والمسلمین ملک پور افزود: مارشال بلینگزلى كه در حال حاضر رئیس FATF است و همزمان دستیار معاون وزیر خزانهداری آمریكا است كه مأموریت پیگیرى تحریم ایران را دارد، در سناى آمریكا اعتراف مهمى كرد. وى در پاسخ به سؤالی درباره اینكه چگونه مقابل دور زدن تحریمهاى ایران مىایستید، پاسخ داد كه اگر ایران قوانین مناسب درزمینهٔ مقابله با پولشویی و تأمین مالى تروریسم FATF داشته باشد، مىتوان با این فعالیتها مقابله كرد. او تصریح مىكند كه در حال اعمال فشار بر ایران هستیم تا این قوانین را ایجاد كند.
وی اظهار داشت: مجمع تشخیص مصلحت نظام در نقطه تاریخى و تعیینكنندهاى ایستاده است و تا الان نیز با دقت نظر و منطق قوى پیشآمده است. ترس دولتمردان از عواقب رد كردن كنوانسیونها واقعى نیست و ناشى از فضاسازىهاى غیرواقعى و رسانهاى است
وی به سخنان مقام معظم رهبری اشاره داشت و گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه تحلیلى گام دوم انقلاب اسلامی «بودجهبندى معیوب و نامتوازن» را ازجمله عیوب ساختارىاى كه كشور با آن مواجه است، دانستند كه باید براى رفع آن چارهاندیشى نمود.
وی اظهار داشت: بیش از ۸۴٪ مصارف بودجه در اختیار دولت است. البته این بهجز بخش عمده بودجههاى استانى و محلى است كه بازهم به دستگاههاى وابسته به قوه مجریه تعلق خواهد گرفت. درواقع ۱۶ درصد باقیمانده سهم باقى دستگاههاى كشور، ازجمله نیروهاى مسلح، قوه قضائیه، مجلس شوراى اسلامى و... است.
وی افزود: مهمترین مرحله بودجه، یعنى دادن «تخصیص» به دستگاههاست. این مرحله -كه از عیوب جدى در نظام برنامهوبودجه كشور است و غالباً بهصورت سلیقهاى اعمال مىشود- كاملاً در اختیار دولت است و تجربه نشان داده كه دولتها از ابزار نامحسوس اما تأثیرگذار تخصیص بودجه همواره استفاده كردهاند.
وی گفت: این واقعیت را باید قبول كرد كه نظام بودجهریزی در كشورمان اشتباه بوده و اکنونکه وارد ۴۰ ساله دوم انقلاب قرار داریم، لازم است در كنار برخى تغییرات در بخشهاى دیگر نظام، روند ناصواب بودجهریزی كشور نیز اصلاح گردد.
امامجمعه فارسان گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی تاكنون چند بار با اشاره به نقشه دشمن براى اعمال فشار اقتصادى بر ملت ایران، از تشكیل قرارگاه مركزى فعال براى مقابله با این توطئه دشمن با حضور سه قوه سخن گفتهاند كه ازجمله آن، مىتوان به فرمایشات حضرت آقا در خطبههاى نماز عید سعید فطر امسال اشاره كرد.
وی بیان داشت: اكنون از آن سخنان، بیش از ۸ ماه است كه مىگذرد اما افسوس كه باگذشت زمان و امید رهبرى معظم انقلاب، كمتر شاهد تحرك جدى در بخشهاى اجرایى و تا حدود زیادى نظارتى بودیم و هرروز اخبار دلسردكننده از اتاق فرماندهى كه قرار بود با همگرایى قوا، كارهاى بزرگ انجام داده و جلوى این تلاطم قیمتها را در بازار بگیرد، شنیده مى شود؛ و معیشت مردم هرروز سختتر میشود.