۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۷
کد مطلب : ۳۹۵۷

ثبت 55 درصد اطلاعات جمعیت استان در سامانه طرح پزشک خانواده

ثبت 55 درصد اطلاعات  جمعیت استان در سامانه طرح پزشک خانواده
به گزارش خبرنگار جهانبین نیوز ،دکتر ناصر خسروی در جلسه ستاد راهبردی پزشک خانواده این استان ، هزینه سرشماری طرح پزشک خانواده در سطح این استان را 3 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: 95 درصد جمعیت شهری، 45 درصد جمعیت روستایی ثبت اطلاعات شده و در مجموع 55 درصد اطلاعات تمام جمعیت استان وارد سامانه شده است. وی گفت :استان‌های چهارمحال وبختیاری، سیستان و بلوچستان و خوزستان از سال 89 به عنوان استان‌های پایلوت برای اجرای طرح پزشک خانواده انتخاب شدند و مقرر شده که این طرح با رفع مشکلات در تمامی شهر‌های کشور اجرا شده و مردم در نقاط مختلف از نتایج آن بهره‌مند شوند.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری،  با اشاره به اهداف طرح پزشک خانواده گفت: صیانت از سلامت خانواده، اجرای عدالت در سلامت و ارائه خدمات در قالب شیوه ارجاع و نهایتا اصلاح شیوه زندگی مردم از جمله مهم‌ترین اهداف این طرح است.
دکتر خسروی با بیان اینکه فاز اول سرشماری و ثبت الکترونیکی طرح پزشک خانواده از سال 88 شروع شده است، افزود: در سال 88 سرشماری این طرح در تمام شهرستان‌های استان به جز شهرکرد انجام شد و سرشماری این طرح در شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری نیز در سال 91 نیز عملیاتی شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه بالغ بر 15 میلیارد ریال اعتبار برای بستر سازی و اقدامات اجرای طرح پزشک خانواده هزینه شده خاطرنشان کرد: برای استقرار سامانه سلامت ایرانیان در مرکز شهری و روستایی 800 دستگاه رایانه و دیگر ملزومات خریداری شده است.
وی از هزینه 25 میلیون ریالی اعتبار برای آموزش بهورزان در سطح این استان خبر داد و افزود: علاوه‌ بر این بلوک بندی و توقیف سمت‌ها برای تیم سلامت در مراکز مجری برنامه انجام شده و تا به امروز 600 نفر در کلیه مراکز شهری بیمه شده‌اند.
دکترخسروی اذعان داشت: تا امروز تقریبا بیش از 20 میلیارد ریال توسط دانشگاه علوم‌پزشکی چهارمحال و بختیاری برای اجرای بهتر طرح پزشک خانواده هزینه شده است.  
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳

ساعت:

۰۷:۴۷:۰۰

19 Nov 2024