به گزارش جهانبین نیوز ،اسماعیل پیرعلی در نشست شورای اداری این سازمان، اظهار داشت: برای احداث و راهاندازی مجتمع پرورش ماهی رستم آباد تاکنون 15 میلیارد ریال هزینه شده است.
وی با بیان اینکه با بهرهبرداری از این مجتمع سالانه 640 تن ماهی قزل تولید میشود، گفت: با توجه به بررسیهای صورت گرفته با ایجاد این مجتمع بطور مستقیم برای 32 نفر و 100 نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال زایی ایجاد شده است.
پیرعلی با اشاره به میزان اعتبارات هزینه شده در راستای ایجاد این مجتمع پرورش ماهی، افزود: 720 میلیون ریال از محل اعتبارات عمرانی شیلات برای زیر ساخت این مجتمع هزینه شده است.
مدیر شیلات جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به نقش شیلات در تامین امنیت غذایی مردم، گفت: یکی از مهمترین نیازهای بشر امروزی تامین منابع غذایی است و کیفیت غذای مصرفی هر قومی ارتباط مستقیم با سطح آگاهی از مسائل بهداشتی و تغذیهای و همچنین توان اقتصادی و عادات غذایی مردم آن کشور دارد.
وی خاطرنشان کرد: امنیت غذایی وقتی تحقق مییابد که تمامی مردم همواره به غذای کافی، سالم و مقوی از نظر کمی و کیفی دسترسی داشته باشند و از این طریق نیازها و اولویتهای غذایی خود را برای یک زندگی فعال و سالم تامین کنند.
این مسئول ادامه داد: در این میان ماهی و سایر گونههای آبزی در ذائقه و فرهنگ بخش عمدهای از مردم، به عنوان غذایی لذیذ و اصلی مطرح هستند که علاوه بر جنبه غذایی، ماهی به عنوان یک منبع عمده درآمد و اشتغال برای میلیونها نفر به ویژه در جهان سوم محسوب میشود.
پیرعلی اضافه کرد: دهها میلیون نفر از ساکنان کشورهای جهان سوم درآمد خود را از ماهیگیری بدست میآورند و بسیاری نیز در فعالیتهای جمعی نظیر عمل آوری، توزیع و بازاریابی آبزیان شرکت دارند.
مدیر شیلات جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به سهم تغذیهای ماهی در امنیت غذایی، اذعان داشت: از نظر تغذیهای ماهی به عنوان یک منبع مهم پروتئین به شمار میرود، به ویژه در جایی که دیگر منابع پروتئین حیوانی گران قیمت یا کمیاب هستند.