یک صنعتگر صنایعدستی چهارمحالوبختیاری گفت: حمایت و همکاری بینبخشی دستگاههای اجرایی در توسعه صنایعدستی نقش مهمی ایفا میکند اما متاسفانه از سوی مسئولین تا کنون حمایتی از من نشده است.
به گزارش جهانبین نیوز به نقل از بام ايران خبر؛ علي باقري صنعتگر بخش صنايعدستي چهار محال و بختياري اظهار کرد: متولد ۱۳۶۵ و تحصيلکرده در مقطع کارشناسي رشته طراحي صنعتي از دانشگاه هنر تهران هستم که فعاليت خودم در زمينه سنگتراشي را از سنين کودکي آغاز کردهام.
وي با بيان اينکه رشته سنگتراشي از اجداد و پدرانمان نسلبهنسل انتقال يافته است، اظهار داشت: در سال ۹۴ مقام سوم المپياد کشوري رشته طراحي را کسب کردم و تاکنون چندين مصاحبه از شبکههاي خبري استاني، ملي و بينالمللي داشتهام.
اين صنعتگر استان چهارمحالوبختياري بيان داشت: در حال حاضر مشغول ساخت المانهاي شهري، يادبودهاي شهدا و مشاهير استان و برخي از اساتيد سرشناس کشور هستم.
باقري با اشاره به اينکه از شاگردان بهرام صديقي در رشته نقاشي بودهام خاطرنشان کرد: در زمينه نقاشيديواري و پرتره شهدا نيز کار ميکنم و فعاليت تخصصيام طراحي، کارسنگ و مجسمهسازي است که طراحي نيمکتها و ادوات شهري پارکها و بلوارهاي شهري را انجام ميدهم.
وي اذعان داشت: تاکنون با هزينه خودم، برادر و پدرم فعاليت هنريام را انجام دادهام و از هيچگونه تسهيلاتي استفاده نکردهام چراکه براي استفاده از آن به مشکل ضامن برخوردم.
باقري افزود: تاکنون حمايت از سوي هيچ ارگاني انجام نشده که لازم است با توجه به ارزآوري و اشتغالزايي صنايعدستي همکاري مخصوصا از جانب صنعت، معدن و تجارت استان و همکاري بينبخشي ادارات ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري انجام شود.
باقري با بيان اينکه در سال ۸۳ در نمايشگاه بينالمللي حضور يافتم تشريح کرد: حضور در نمايشگاههاي بينالمللي در راستاي توسعه هنر و صنايعدستي سنتي بسيار اثرگذار است.
وي تصريح کرد: فرصت ايجاد اشتغال و کارآفريني در حوزه صنايعدستي بهويژه سنگتراشي فراوان است اما براي اين اقدام احداث کارگاه در مساحت مناسب لازم است تا بتوان تعداد نيروي مکفي را بهکارگيري کرد.
اين صنعتگر استان با اشاره به راهاندازي سايت در راستاي معرفي هرچه بيشتر صنعت سنگتراشي تاکيد کرد: بازاريابي در حوزه صنايعدستي بهويژه در عرصه بينالمللي بسيار مهم و ضروري است.