به گزارش
جهانبین نیوز؛ مینو اصلانی، رئیس بسیج جامعه زنان کشور در گفتوگویی به تبیین اقدامات این نهاد به منظور گام نهادن در جهت تحقق شعار «اقتصاد مقاومتی؛ اشتغال و تولید» که از سوی مقام معظم رهبری انتخاب شده است پرداخت و گفت: با توجه به جنگ اقتصادی که دشمن ترتیب داده، شعار سال از اهمیت بسزایی برخوردار است و نگاه به داخل و توجه به تولید ملی و افزایش اشتغال میتواند برای رویارویی با این نبرد ما را مهیا کند.
وی با اشاره به مجموعه تمهیداتی که بسیج جامعه زنان در این زمینه مهیا کرده است، افزود: برای تحقق این هدف در مجموعه سازمان درصدد ایجاد زمینههای اشتغال خانگی برای بانوان هستیم تا کسانی که مشتاق هستند در زمینه پیشرفت کشور و رونق اقتصادی مؤثر باشند، بتوانند به ایفای نقش بپردازند.
اصلانی به فعالیت ۱۸ هزار پایگاه مقاومت بسیج در زمینه ایجاد اشتغال خانگی برای بانوان اشاره و عنوان کرد: در هر پایگاه یک شغل خانگی را پیشبینی کردیم و با ارائه آموزشهای مرتبط زمینه فعالیت را برای بانوان مهیا کردیم. این آموزشها از تنوع گستردهای برخوردار است و شامل هرگونه هنر و صنایع دستی از جمله قالیبافی تا تهیه محصولات کشاورزی همچون کاشت قارچ و زعفران میشود. همچنین موضوع صنایع تبدیلی را با جدیت دنبال میکنیم و این امر باعث شده است بانوان بتوانند در زمینه میوههای خشک برای مصرف داخلی و صادرات از توان بالایی برخوردار شوند.
وی با تأکید بر اینکه از ظرفیت بسیار عظیم بانوان باید در زمینه پیشرفت کشور و افزایش تولید و اشتغال بهره برد، تصریح کرد: در بحث آموزش و توانمندسازی در زمینه نرمافزارهای تلفن همراه نیز با ارائه آموزشهای مرتبط ورود پیدا کردیم. مقدمات این امر فراهم شده و به زودی در تهران ارائه میشود تا زمینه اجرا برای سراسر کشور نیز مهیا شود.
اصلانی بر ضرورت بهرهمندی از ظرفیتهای دولتی از توان بسیج تأکید کرد و گفت: بانوان از استعداد و توان و انگیزه انقلابی زیادی برخوردار هستند، اما این ظرفیت به درستی مورد استفاده قرار نگرفته است؛ در حالی که اشتغال خانگی میتواند در زمینه تولید و اشتغال مؤثر باشد اما هنوز به صوت جدی مورد بحث و بررسی قرار نگرفته است.
رئیس بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که تأکید بر حضور زنان در جامعه با حفظ شخصیت و کرامت انسانی دارند، اظهار کرد: ارزان تمام شدن کار نباید منجر به سوءاستفاده از زنان به عنوان کارگر ارزان و یا فروشنده شود. جامعه ایرانی اسلامی همواره برای زنان و مادران حرمت قائل بوده است و این امر باید در نوع سپردن مشاغل نیز رعایت شود.
وی یادآور شد: بانوان کشور ما مایل هستند در کنار ایفای نقش مادری و همسری خود به فعالیتهای اقتصادی نیز بپردازند و بیتفاوت نسبت به خانواده نیستند؛ بنابراین مشاغل خانوادگی میتواند در این زمینه بسیار راهگشا باشد.
منبع: بسیج زنان کشور
انتهای پیام/1026ج