مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: در سال گذشته ۸۰ هزار و ۲۶۵ کیلو گرم انواع فراورده های خام دامی غیر قابل مصرف انسانی ضبط و و از چرخه مصرف خارج شدند.
دکتر عبدالمحمد نجاتی مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری در گفت و گو با جهانبین نیوز، اظهارکرد: در طول سال ۹۵ تعداد ۶ میلیون و ۶۸ هزار قطعه مرغ در کشتارگاه های چهارمحال و بختیاری زیر نظر بازرسان دامپزشکی به مراکز عرضه جهت مصرف انسانی وارد شده اند.
نجاتی در ادامه گفت: اداره کل دامپزشکی استان و شبکه های دامپزشکی تابعه بر مراکز عرضه نظارت کامل دارند.
وی گفت: گوشت مرغ تازه باید در یخچال ۴-۰ درجه و گوشت مرغ منجمد باید در دمای انجماد ۱۸- نگهداری شوند.
دکتر نجاتی در ادامه اظهار داشت: ۱۱ کشتارگاه دام در استان وجود دارد که دامپزشکی با نظارت های خود گوشت سالم در اختیار مردم قرار می دهد.
مدیرکل دامپزشکی استان با اعلام اینکه در سال ۹۵ تعداد ۹ هزار راس گاو و گوساله و تعداد ۱۷ هزار راس گوسفند و بز ، ۹۲ نفر شتر و ۱۷۱ قطعه شتر مرغ در کشتارگاه های استان کشتار می شد گفت: اگر نظارت های دامپزشکی نبود سلامت مردم به خطر می افتاد.
این مقام مسئول گفت: در سال گذشته ۸۰ هزار و ۲۶۵ کیلو گرم انواع فراورده های خام دامی غیر قابل مصرف انسانی ضبط و و از چرخه مصرف خارج شدند.
وی از مردم خواست: گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و مورد تایید دامپزشکی خریداری نمایند.