به گزارش
جهانبین نیوز به نقل از
کلار، پخت و توزيع نان بي کيفيت در برخي از نانواييهاي شهر بروجن نارضايتي جمعي از شهروندان اين شهر را برانگيخته است.
يکي از شهروندان بروجني ضمن تاکيد بر اين که توجه و نظارت بر پخت نان با کيفيت و عرضه آن به مردم يک امر ضروري است، مي گويد: جويدن نان بعضي از نانوايي ها به سختي انجام مي شود و قابل بلعيدن نيست؛ فقط مي توان آن را به شکل تازه خوري مصرف کرد.
محمود احمدي با بيان اين که آرد مورد نياز نانوايان کيفيت خوبي ندارد، افزود: نان هايي که ما از نانوايي تهيه مي کنيم شبيه لاستيک مي ماند؛ چند ساعتي که از پخت آن بگذرد ديگر قابل مصرف کردن نيست.
او برايمان گفت: تعدادي از نانواييها از حجم نان کم ميکنند و نان سوخته و خمير تحويل مردم ميدهند که اين مسئله سبب بيشتر شدن دور ريز نان مي شود.
وي با اشاره به اينکه نان سالم و باکيفيت در حفظ سلامت جامعه نقش بسيار موثري دارد، افزود: پايين بودن کيفيت نان علاوه بر هدر رفت هزينه در خريد آن سلامت تغذيه اي مردم را نيز به مخاطره مي اندازد.
منوچهر کريمي ديگر شهروند بروجني ضمن ابراز گلايه از بي کيفيت بودن نان در برخي نانوايي هاي شهر بروجن، مي افزايد: تقاضا داريم ناظران و مسئولان اين بيکيفيتيها را رصد و با متخلفان برخورد کنند.
کريمي با بيان اين که عرضه نان سالم و با کيفيت در حفظ سلامت جامعه نقش بسيار موثري دارد، مي گويد: مسئولان بايد چارهاي براي نانهاي بيکيفيتي که مردم در سفره ميگذارند بينديشند.
در پي اعتراض به عرضه نان بي کيفيت در بروجن به سراغ يکي از نانوايان اين شهر رفتيم.