به گزارش
جهانبین نیوز، مهدی حق وردي مسئول سازمان بسيج علمي پژوهشي چهارمحال بختياري در گفت و گو با
اساتيد برتر گفت: با توجه به نياز حرکت هاي علمي در جامعه و حضور سازمان بسيج در اين عرصه چند سالي است که سازمان بسيج علمي و پژوهشي راه اندازي شده است.
حق وردی با بیان اینکه این مرکز در دو حوزه اصلي نظارت ، هماهنگي وافزايش تعامل بين نهاد ها واقشار مختلف فعاليت مي کند، تصریح کرد: از ديگر برنامه هاي سازمان پيگيري و برنامه هاي متمرکز سازماني در جهت افزايش حمايت از مبتکرين، مخترعين و فعالين در حوزه علمي و پژوهشي است.
وی با بيان اينکه در راستاي تکميل زنجيره توليد علم، تبديل ايده به پديده گسستي وجود دارد، گفت: از برنامه هاي اصلي مرکز علمی پژوهشی اعطای تسهیلات بلاعوض جهت حمايت و ورود مبتکرین بسیجی به چرخه توليدتا سقف۳۰ ميليون ريال است.
مسئول بسیج علمی و پژوهشی چهارمحال وبختیاری افزود: افرادی که مي خواهند وارد حوزه شرکتي شوند قبل از مراکز رشد از آنان حمايت مي شود تا به يک بلوغي برسند ودر سيکل و چرخه تبديل ايده به پديده وارد مراکز رشد دانشگاهي و مراکز حمايتي مثل پارک علم وفناوري شوند.
مسئول بسيج علمي و پژوهشي تاکيد کرد: باتوجه به احساس ضرورت در ورود بسيجيان بسيج محلات به این عرصه ، امسال براي اولين بار به صورت آزمايشي پايگاه علمي بسيج مساجد و محلات در سطح شهرستان شهرکرد افتتاح شد وانشاءالله در برنامه پنج ساله حداقل در هرسال يک پايگاه علمي افتتاح خواهد شد
وي در پايان گفت : هدف اصلي ما تشويق ، چهره سازي معرفي فعالين حوزه علم وفناوري در سازمان بسيج است وبرگزاري اينگونه جشنواره ها در همين راستا است.
انتهای پیام/1022ج