۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۸
کد مطلب : ۲۸۰۳

محصول سالم؛ اولویت تولید در کشاورزی

محصول سالم؛ اولویت تولید در کشاورزی
به گزارش جهانبین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران شهرکرد : صفدر نیازی، در نشست تولید محصول سالم در سازمان جهادکشاورزی استان، با اشاره به اینکه در استان چهارمحال و بختیاری، 7 هکتار گلخانه سبزی و صیفی وجود دارد و سالانه 1700 تن خیار و گوجه در این واحدها تولیدمی شود، گفت: اولویت اول در این زمینه، تولید محصول سالم است که به همین منظور، تمامی مزارع سبزی و صیفی، نظارت و کنترل می شوند. معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری هم در این نشست، گفت: استفاده از سموم، اثرات مستقیم، غیرمستقیم، آنی و بلندمدت دارد که اثرات بلندمدت و غیرمستقیم آن، بسیار خطرناکتر از اثرات آنی آنهاست. مرادی اظهار داشت: تاکنون، اقدامات متعددی از جمله؛ تشکیل ستاد مدیریت کنترل تلفیقی آفات، تعیین آفات کلیدی و روش های زراعی و غیرشیمیایی برای کلیه محصولات، تشکیل کلینیک های گیاه پزشکی و تولید عوامل بیولوژیک برای برخی از محصولات، در راستای تولید محصول سالم انجام شده است.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

سه شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳

ساعت:

۱۱:۰۰:۴۵

17 Dec 2024