کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

محصول سالم؛ اولویت تولید در کشاورزی

19 مهر 1391 ساعت 10:38


به گزارش جهانبین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران شهرکرد : صفدر نیازی، در نشست تولید محصول سالم در سازمان جهادکشاورزی استان، با اشاره به اینکه در استان چهارمحال و بختیاری، 7 هکتار گلخانه سبزی و صیفی وجود دارد و سالانه 1700 تن خیار و گوجه در این واحدها تولیدمی شود، گفت: اولویت اول در این زمینه، تولید محصول سالم است که به همین منظور، تمامی مزارع سبزی و صیفی، نظارت و کنترل می شوند. معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری هم در این نشست، گفت: استفاده از سموم، اثرات مستقیم، غیرمستقیم، آنی و بلندمدت دارد که اثرات بلندمدت و غیرمستقیم آن، بسیار خطرناکتر از اثرات آنی آنهاست. مرادی اظهار داشت: تاکنون، اقدامات متعددی از جمله؛ تشکیل ستاد مدیریت کنترل تلفیقی آفات، تعیین آفات کلیدی و روش های زراعی و غیرشیمیایی برای کلیه محصولات، تشکیل کلینیک های گیاه پزشکی و تولید عوامل بیولوژیک برای برخی از محصولات، در راستای تولید محصول سالم انجام شده است.


کد مطلب: 2803

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/2803/محصول-سالم-اولویت-تولید-کشاورزی

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir