به گزارش جهانبین نیوز اصغر یزدانی در گفتوگو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: شاخص پوشش خدماترسانی در بخش فاضلاب استان چهارمحال و بختیاری 62 درصد است که در مقایسه با سایر استانها در سطح کشور از پیشرفت خوبی برخوردار است.
وی یکی از ابزارهای موثر و پایدار برای سلامت جامعه را ایجاد تاسیسات جمعآوری فاضلاب برشمرد و گفت: این تأسیسات علاوه بر این از آلودگی آبهای سطحی و زیرزمینی نیز پیشگیری میکند و از سویی دیگر پسآب تصفیهخانهها را در اختیار کشاورزان قرار میدهد.
یزدانی با بیان اینکه بر اساس بررسیهای انجام شده 99.9 درصد از فاضلاب شهری را آب تشکیل میدهد، گفت: تنها حدود یک صدم درصد آن از ناخالصیهای مختلفی مانند ازت، فسفر، عوامل بیماریزا، جامدات معلق و فلزات سنگین تشکیل شده است.
مدیرعامل شرکت آبفای چهارمحال و بختیاری ادامه داد: برهمین اساس از آنجایی که حدود 75 درصد از آب مصرفی هر جامعهای به فاضلاب تبدیل میشود، ضرورت توجه به ساماندهی به این امر بیش از پیش احساس میشود.
وی با اشاره به اهداف ایجاد و احداث تصفیه، گفت: تامین شرایط بهداشتی و جلوگیری از انتشار بیماری، حفظ زیبایی محیط زیست، استفاد مجدد از فاضلاب از جمله این اهداف محسوب میشود.
یزدانی خاطرنشان کرد: فاضلابهای تصفیه شده یک منبع آب در دسترس بوده که حتی در فصول گرم سال و یا در زمان خشکسالی میزان دبی آنها تغییر آنچنانی نداشته و کمتر تحت تاثیر خشکسالی قرار میگیرد، برهمین اساس با توجه به اینکه اجرای پنج باب تصفیهخانه فاضلاب در شهرهای این استان امیدواریم با اجرای این طرح کمک شایانی به توسعه کشاورزی استان بشود.