به گزارش
جهانبین نیوز، سید طاهر نوربخش، با اشاره به، سطح زیر کشت این محصول در ۵ هزار و ۸ هکتارافزود:عملکرد در واحد سطح ۱۲هزار و ۶۱۳ کیلو گرم در هکتار می باشد.
وی، از ارقام مختلف انگور به عسگری، سیاه، قزوینی، یاقوتی در استان اشاره کرد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: بیشترین انگور استان بصورت تازه خوری در داخل استان و استان های همجوار مورد استفاده قرار می گیرد و مابقی بصورت کشمش و آب انگور استفاه می شود.
وی افزود: بیشترین برداشت در شهرستان کیار پیش بینی می شود.
انتهای پیام/ خ ز/