۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۲۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۸
کد مطلب : ۱۶۲۲۲

بيش ازسه هزارتن گوشت مرغ و یک هزار و200 تن قارچ خوراكي در بروجن تولید می شود

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان بروجن از تولید سالانه سه هزار تن گوشت مرغ و یک هزار و200 تن قارچ خوراكي در بروجن خبر داد.
بيش ازسه هزارتن گوشت مرغ و یک هزار و200 تن قارچ خوراكي  در بروجن تولید می شود
به گزارش جهانبین روح الله معتمدی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار کلار اظهار داشت: شهرستان بروجن با دارا بودن ۱۸ واحد فعال توليد نيمچه گوشتي با ظرفيت سیصد و۳۰ هزار قطعه در هر دوره، بيش از سه هزار تن مرغ زنده در سال توليد می کند.

معتمدی یادآور شد: دو واحد توليد نيمچه گوشتي ديگر نيز تا پايان سال جاري به بهره برداري خواهد رسيد.

وی ادامه داد: شهرستان بروجن با دارا بودن شش واحد فعال توليدي قارچ صنعتي و ۲۰ واحد فعال توليدي قارچ خانگي سالانه بيش از یک هزار و۲۰۰ تن قارچ خوراكي تكمه اي توليد مي کند.

رئیس جهاد کشاورزی بروجن حداقل ظرفيت توليد پنج واحد صنعتي اين شهرستان را هر كدام ۲۰۰ تن در سال و يك واحد ديگر را یکصد تن در سال عنوان کرد.

وی از بهره برداری دو واحد صنعتي توليد قارچ هركدام با پتانسيل توليد ۲۰۰ تن قارچ تكمه اي در سال، در آينده اي نزديك خبر داد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۸

ساعت:

۰۱:۳۲:۳۸

28 Jan 2020