مهراب فرجی در گفت و گو با خبرنگار
جهانبین نیوز با اشاره به عرضه و تقاضای کالا در بازار افزود: هیچ گونه برنامه ای جهت افزایش قیمت گوشت قرمز نداریم.
فرجی افزایش هزینه های تولیدی و پرسنلی را از جمله عوامل بالا رفتن قیمت شیر دانست و اذعان کرد: هر کیلو شیر با بار میکروبی زیر یک میلیون، هزار و۴۴۰ تومان از گاوداری ها نرخ گذاری شده است.
وی افزایش بهره وری و توسعه پایدار در محصولات دامی، استفاده از ذخایر ژنتیکی دام موجود و به کارگیری راه کاری های علمی شناخته شده را از عوامل تحقق اقتصاد مقاومتی در حوزه دامداری در کشور برشمرد.
معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان خاطر نشان شد: در سال گذشته در استان ۳۰ هزار و ۴۵۰تن گوشت قرمز تولید شد که از این مقدار۱۳ هزار تن گوشت گاوی، ۱۷هزار و ۲۵۰تن دامی سبک و ۱۸ هزار و ۲۷۱ تن گوشت مرغ بوده است.
فرجی در پایان میزان برداشت عسل را ۷۱۷ تن و میزان شیر تولیدی در استان را ۲۶۲هزار و ۶۰۰تن دانست .
انتهای پیام/