عشایر شهرستان کوهرنگ سالانه بیش از 5 هزار تن گوشت قرمز تولید می کنند.
دکتر حبیبی در ادامه گفت: همچنین از تعداد 13 واحد مرغداری که با ظرفیت 250 هزار قطعه در هر دوره در شهرستان کوهرنگ تولید می کنند، حدود 2550 تن گوشت مرغ تولید می شود.
حبیبی کمبود مرتع، خرید تظمینی گندم، جاده ها و ایلراه ها، مباحث آموزشی و تحصیلی، دامپزشکی ،آبرسانی و تأمین علوفه و خوراک دام را مهمترین مشکلات عشایر کوهرنگ تعریف کرد.
وی با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری یک درصد از کل مساحت کشور را تشکیل میدهد، اظهار کرد: این استان با تولید سالانه بیش از 30 هزار تن گوشت قرمز و تأمین 3 درصد گوشت قرمز کشور مقام سیزدهم را به خود اختصاص داده است که شهرستان کوهرنگ سهم بسزایی در تولید گوشت استان و کشور دارد.
انتهای خبر/