:23'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['cache_html'] = '1'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['func'] = 'Get_Mobile_Footer'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['prms'] = '0'; ?>:23'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['cache_html'] = '1'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['func'] = 'Get_Mobile_Footer'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['prms'] = '0'; ?> پختن آش رشته يكي از آداب و رسوم شهر بن در نيمه شعبان | جهان بین
۰
plusresetminus
تاریخ انتشارپنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۸
کد مطلب : ۱۵۱۷۲

پختن آش رشته يكي از آداب و رسوم شهر بن در نيمه شعبان

مردم شهر بن در روز نيمه شعبان دركوچه پس كوچه هاي شهر به اتفاق همسايه ها گرد هم مي آيند و با همكاري هم مخلفات آش رشته را جمع آوري مي‌كنند.
به گزارش جهان بین به زنگ خبر، مردم در اين روز به نيت ظهور و سلامتي امام زمان(عج) ديگ هاي آش رشته را بار مي گذارند و نذر و نياز خود را براي امام زمان(عج) ادا مي كنند.

پختن آش رشته در صبح روز ميلاد آغاز مي شود و تا ظهر ادامه پيدا مي كند و بعد از پخته شدن آش آن را بين مردم و همسايه ها توزيع مي كنند.

مردم قبل از نيمه شعبان با آذين بندي مساجد، تکايا، خيابان ها، كوچه ها و درب مغازه ها به استقبال اين روز بزرگ مي روند و دراين روز هم همه جا با برپايي ايستگاه هاي صلواتي، با شيريني و شربت و شكلات از عاشقان و منتظران حضرت ولي عصر(عج) پذيرايي مي کنند.

انتهاي متن/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳

ساعت:

۰۳:۵۱:۳۸

4 Nov 2024