۰
plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۷
کد مطلب : ۳۶۲۸۱
محققان می گویند؛

پیشگیری از ابتلا به دیابت با مصرف روغن زیتون

فواید سلامت زیتون و محصولات طبیعی مرتبط نظیر روغن زیتون از مدت ها قبل در قالب رژیم غذایی مدیترانه ای شناخته شده اند.
پیشگیری از ابتلا به دیابت با مصرف روغن زیتون
به گزارش جهانبین نیوز؛ دانشمندان ترکیبی را در روغن زیتون شناسایی کرده اند که ممکن است با کمک به بدن برای ترشح انسولین بیشتر، از ابتلا به دیابت پیشگیری کند و مسیری در راستای شیوه های کم هزینه مقابله با این بیماری ایجاد کند.

محققان دانشگاه ایالتی ویرجینیا آمریکا دریافته اند که ترکیب اولئوروپین موجود در زیتون به ترشح انسولین بیشتر کمک می کند؛ انسولین مولکول سیگنالده مرکزی بدن است که متابولیسم را کنترل می کند.

ترکیب مشابه مولکول سیگنالده دیگر موسوم به آمیلین را حذف می کند؛ آمیلین مولکولی است که در بیماری دیابت نوع۲ بیش از اندازه تولید می شود و توده های مضری را تشکیل می دهد. در این دو شیوه متمایز، اولئوروپین به پیشگیری از شروع بیماری کمک می کند.

بن سو، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این کشف می تواند به بهبود فهم ما از مبنای علمی فواید سلامت محصولات زیتون و توسعه استراتژی های جدید و کم هزینه مقابله با دیابت نوع۲ و چاقی مرتبط با آن کمک کند.»

منبع: مهر

انتهای پیام/1026ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

يکشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۸

ساعت:

۰۸:۴۲:۳۳

5 Jan 2020