۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۹
کد مطلب : ۱۴۹۶۱
اجمالی/ سیدحسن خمینی در حرم مطهر حضرت امام(ره):

هدف آرمانی نباید ما را دچار روشهای غیرعقلانی کند/ وحدت رمز پیروزی است

نوه بنیانگذار انقلاب اسلامی با بیان اینکه مسیر عرصه اقتصاد را باید با تدبیر پیمود، گفت: نباید هدف آرمانی، ما را دچار روشهای غیرعقلانی کند.
هدف آرمانی نباید ما را دچار روشهای غیرعقلانی کند/ وحدت رمز پیروزی است
به گزارش جهانبین نیوز، سید حسن خمینی نوه بنیانگذار انقلاب اسلامی در سخنرانی مراسم بیستم و پنجمین سالگرد رحلت حضرت امام خمینی(ره) با اشاره به موضوع محرومیت زدایی و توجه به محرومان در نگاه امام راحل گفت: مسیر عرصه اقتصاد را باید با تدبیر پیمود و نباید هدف آرمانی، ما را دچار روشهای غیرعقلانی کند.

وی همچنین به موضوع مهم وحدت ملی اشاره کرد و اظهار داشت: امام خمینی(ره)جهاد سازندگی را برای رفع محرومیت شکل داد ولی شعار اصلی آن این بود که امام فرمودند :«همه با هم».

سید حسن خمینی تصریح کرد: رمز پیروزی که همیشه تاکید امام(ره) بود وحدت و اتحاد و دوری از کینه‌هاست تا بتوان محرومیت را از بین برد.

وی گفت: مهمترین هدف امام در انقلاب در مرحله اول رفع محرومیت از جامعه بود و رفع محرومیت از میان مسلمانان در مرحله دوم و رفع محرومیت از نقاط مختلف جهان که در ابتدای انقلاب تحت عنوان مستضعفین مطرح می‌شد در مرحله سوم بود.

وی افزود: این واژه در سالهای آخر عمر امام تحت عنوان جنگ میان فقر و غنا مورد استفاده قرار گرفت و به عنوان یک کلیدواژه در صحبتهای امام مورد اشاره بود.

نوه امام اظهار داشت: جنگ فقر و غنا، جنگ فقیر و غنی نیست جنگ فقر و غنا به معنای جنگ با سیستمی است که باعث ایجاد فقیر در جامعه می‌شود و باعث می‌شود جامعه به دو قطب فقیر و غنی تبدیل شود.

سید حسن خمینی با بیان اینکه جنگ فقر و غنا که در کلمات امام ما بود به عنوان یکی از مهمترین اهداف انقلاب اسلامی همواره مدنظر پدیدآورندگان انقلاب و مردمی بود که آن روزها باعث ایجاد این نظام مقدس شدند اظهار داشت:در نگاه امام فقر محترم نیست، فقرا محترم هستند، استضعاف محکوم است اما مستضعفین به عنوان وارثان زمین مورد احترام هستند و محبوبند.

وی اظهار داشت: در نگاه امام باید قواعد نظام اسلامی بر مداری شکل بگیرد که جامعه در نهایت با محرومیت مواجه نباشد؛ باید این واژه را بتوان در در فرهنگها و کتابها نهادینه کرد، به همین جهت در اولین روزهای پیروزی انقلاب بیشترین نهادهایی که شکل گرفت در همین راستا بود، بنیاد مسکن برای امر مسکن، کمیته امداد برای کمک به محرومین، بنیاد مستضعفین، بنیاد ۱۵ خرداد و... از این جمله هستند.

سید حسن خمینی خاطرنشان کرد: در زمانی این حمایت از محرومان و مستضعفان از سوی امام مطرح شد که دو نظام اقتصادی سرمایه‌داری و سوسیالیستی بر جهان حاکم بود که نظام سوسیالیستی به نام بارور کردن کارگر یک دیکتاتوری کارگری را ایجاد کرده بود.

وی افزود: اتکای امام به اندیشه متعالی اسلامی و امید ایشان به قدرت خداوند و همدلی و همراهی و عزم راسخ ملی در پیمودن راه امام و پیوند ناگسستنی که میان امام و مردم برقرار بود نیروی عظیمی را در سرزمین ما به وجود آورد که ما می‌دانیم که این توانستن هم به نیروی فکری مردم ایران متکی است هم به نیروی بازوان آنها و هم به فضای بیرونی و درونی کشور.

نوه امام با بیان اینکه از نگاه امام(ره) هم اسلام راهگشاست و هم مردم می‌توانند این راه‌گشا بودن را در زندگی خود مشاهده کنند گفت: امام(ره) همواره به مسئولان گوشزد می‌کردند که با محرومین باشید و یک موی کوخ نشینان را به کاخ نشینان ندهید.

ادامه دارد...
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

پنجشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۸

ساعت:

۱۰:۲۰:۵۸

16 Jan 2020