اين روز ها اولويت زندگي مردم اقتصاد است. اقتصادي که با وجود ارائه ارقام به ظاهر مطلوب براي مردم ملموس نيست و خواسته هاي به جاي ملت، کمتر در آن مورد توجه قرار مي گيرد.
به گزارش جهانبین نیوز به نقل از منطقه آزاد؛ مائده صالحي از دانشجويان دانشگاه شهرکرد در يادداشتي با عنوان "بلندگوي شعارگو" نوشت: اين روز ها اولويت زندگي مردم اقتصاد است. اقتصادي که با وجود ارائه ارقام به ظاهر مطلوب براي مردم ملموس نيست و خواسته هاي به جاي ملت، کمتر در آن مورد توجه قرار مي گيرد.
در اين ميان با پيش رو بودن انتخابات که نقطه تلاقي مهمي بين دو رکن اقتصاد و و سياست ايجاد کرده است، شاهد شرايط به نسبت حساسي هستيم.
رهبر انقلاب با بينشي خردمندانه، سال ۹۶ را نيز مانند سال هاي گذشته درباره اقتصاد مقاومتي نام گذاري مي فرمايد و بر اهميت اشتغال، اقتصاد غير نفتياستفاده از کالاي ايراني و مسئله قاچاق تأکيد مي کند و هشدار جدي درباره تلاش هاي ضد انقلاب را گوشزد مي کند که تصميم دارند ضمن دلسرد کردن مردم، کمبودها را به نظام نسبت دهند.
البته عده اي نيز در داخل به عمد يا از روي جهل، به آن دامن مي زنند.
حال با استنباط و مدنظر قرار دادن و مدنظر قرار دادن بيانات رهبر معظم انقلاب مي توان فراي بحث هاي حزبي به برخي ويژگي هاي رئيس جمهور آينده پي برد. رئيس جمهوري که بايد به جاي اقتصاد ليبراليستي و سرمايه داري، وارد بطن اجتماع شود و به جاي افتخار به آمارهاي ريز و درشت، از بين رفتن تورم و گراني را به طور واقعي براي مردم به ارمغان آورد. علي الخصوص در فضاي دانشگاه با پيوند مراکز پژوهشي با صنايع، نيازمندي هاي وسيع اقشار مختلف مردم را برطرف کند. با نگاهي اجمالي مي توان پي برد که بعد از همه تجربه هاي تلخ اعتماد به روابط با غرب براي چرخيدن چرخ زندگي مردم، زمان آن فرا رسيده است که با تقويت ديپلماسي اقتصادي و تکيه بر سرمايه داخلي و اعتماد به توليد ملي از سوي مردم و مسئولان، مدل اقتصاد اسلامي به واقعيت تبديل شود.
پس به يقين براي محقق شدن اين اهداف در آينده مديري کاردان نياز است نه بلندگويي پر از شعار.