در سال هایی که کشور در شرایط اقتصادی حساس به سر می برد و مردم و البته دولت لازم است در راستای اقتصاد مقاومتی حرکت کنند، برگزاری جشنواره هایی با هزینه های گزاف و سر سام آور نمی تواند توجیه مناسبی داشته باشد .
جشنواره ی شعر طنز کیار که ۴ سال به صورت استانی برگزار شد و در تولد ۵سالگی اش به جشنواره ی منطقه ای تبدیل شد سال هاست که بی هیچ هدفی فقط برگزار می شود .
پتج سال است که شهرستان کیار میزبان جشنواره ای است در آن موضوعات فرهنگی ،اجتماعی و سیاسی به زبان شعر و البته طنز مرود نقد و بررسی قرار می گیرد اما با گذشت این زمان طولانی این جشنواره نتوانسته است هیچ تغییری حتی در شهر میزبان خود (شلمزار)از لحاظ فرهنگی و اجتماعی ایجاد نماید . اگرچه جشنواره ی شعر طنز کیار طی سال های برگزاری متکی به موضوعات قوی و مخاطب پسندی همچون ازدواج،اعتیاد،تجمل گرایی،آستانه ی تحمل و ....بوده است اما نتوانسته است تاثیری که از آن انتظار می رفت را در جامعه ایجاد نماید . با وجود تبلیغات گسترده جشنواره ها و مخصوصا جشنواره ی شعر طنز از روش های مختلف همچون نصب بنر،پوستر،ارسال پیامک ،ارسال پست الکترونیک،برگزاری جلسات متعدد هنری و ایجاد سایت ها و وبلاگ های مختلف اما کمتر شاهد استقبال عموم مردم از این قبیل برنامه های فرهنگی هستیم، اگرچه شاعران و نویسندگان و هنرمندان به انحاء مختلف سعی در بیان مشکلات عدیده ی مردم دارند و برگزاری جشنواره ها در راستای همین هدف است اما سال هاست که جشنواره ها فقط به شکل نمادین برگزار می شوند و بدون کسب نتیجه ی لازم باز هم سالی دیگر و جشنواره ای دیگر.
برگزاری هر جشنواره با توجه به هزینه های مختلف اینگونه برنامه ها اعم از چاپ بنر و پوستر،ایجاد سایت و وبلاگ،تهیه ی جوایز ،پذیرایی و ساخت تندیس و لوح تقدیر و دستمزد عوامل و .....معمولا با مبالغی میلیونی انجام می شودهزینه هایی که فقط هزینه است و به هیچ وجه نمی توان عنوان سرمایه گزاری را بر آن نهاد .
در سال هایی که کشور در پیچ و خم اقتصادی به سر می برد و مردم و البته دولت لازم است در راستای اقتصاد مقاومتی حرکت کنند برگزاری جشنواره هایی با هزینه های گزاف و سر سام آور نمی تواند توجیه مناسبی داشته باشد .