از ابتدای مسال ۱۲هزار تن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری تولید شد .
به گزارش خبرنگار جهان بین، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت:تولید این مقدار گوشت قرمز در استان در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۲۰درصد افزایش داشته است.
برزو هیبتیان افزود : وضعیت مطلوب مراتع،تولید علوفه بهاره، بارندگی های مناسب و پرواربندی علمی دام ها از دلایل افزایش تولید این مقدار گوشت قرمزگوسفند،بره،بزو بزغاله در این استان است.
هیبتیان گفت: سرانه تولید گوشت قرمز استان به ۳۸ هزار تن رسیده است.
وی همچنین تولید شیر در ۴ ماه نخست امسال را بیش از ۹۰ هزار تن برشمرد و گفت : این میزان تولید در مقایسه با پارسال بیش از ۲۰درصد افزایش پیدا کرده است که ۶۵ درصد آن در روستاها و بقیه آن در۳۵۰ واحد دامداری صنعتی تولید شده است