زمانیان برنده اصلی انتخابات را مردم فهیم و همیشه در صحنه ایران دانست و اظهار داشت: منتخب مردم با همکاری و همفکری مردم و نخبگان به وظیفه خود در قبال مردم عمل کند.
وی با انتقاد از عدم جوابگویی و رسیدگی برخی مسئولان استان، تکریم ارباب رجوع و رسیدگی به مشکلات مردم را اولویت اصلی مسئولان عنوان کرد.
زمانیان با اشاره به وضعیت نامطلوب و نامناسب برخی شهرها و روستاهای شهرستان اظهار داشت: در توزیع اعتبارات شهرستانی باید به مناطق محروم نگاه و توجه ویژه ای شود.
وی مرکز درمانی و بهداشتی بخش لاران را نامناسب و فاقد تجهیزات دانست و گفت:بسیاری از روستاهای این بخش از نظر توسعه وضع نامناسبی دارند.
زمانیان در خصوص انتقال آب استان تصریح کرد: وضعیت آب استان تاسف بار است بسیاری از روستاهای استان از مشکلات انتقال و کمبود آب رنج می برند، برخی روستاها با تانکر آب رسانی می شود و در برخی جاها آب جیره بندی شده است.
وی تاکید کرد: با توجه به این وضعیت اول باید مشکل آب شرب، کشاورزی و صنعت استان حل شود و بعد بحث انتقال آب مطرح شود چرا که ما با انتقال مازاد آب استان مخالف نیستیم بلکه با روشهای انتقال ناصحیح و ناعادلانه مخالفیم.