۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۸
کد مطلب : ۶۸۸۰

خروج بازار سهام از فاز استراحت/تب تقاضا بالا گرفت

معاملات امروز بازار سهام درحالی آغاز شد که بسیاری از شرکت‌ها با صف خرید مواجه شده به طوریکه این بازار از فاز استراحت موقت خود خارج شده است.
خروج بازار سهام از فاز استراحت/تب تقاضا بالا گرفت
به گزارش جهانبین نیوز، امروز در معاملات تالار شیشه‌ای بازار سهام، شاخص مجدداً قله ۵۲ هزار واحد را پس گرفت و استراحت خود را نیمه‌کاره گذاشت.

با گزارش فروش سه ماهه فولاد خوزستان، این احتمال برای رشد سود سنگ آهنی‌ها افزایش یافته و برهمین اساس برای نماد «ومعادن» صف خرید ایجاد شد.

این گزارش می‌افزاید: طی گفته معامله‌گران، چادرملو نیز بزودی برای افزایش سرمایه ۲۰۰ درصدی متوقف خواهد شد؛ در این میان قند و شکری‌ها هم با صف خرید مواجه شدند.

به گزارش فارس، امروز سیمان بهبهان برای تعدیل سود متوقف شده است.

کامران صدیقیان، فعال بازار سرمایه درباره صعود دوباره شاخص بور به خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس گفت: افت روز گذشته مقطعی و کوتاه مدت بود و روند صعودی رشد شاخص بورس اوراق بهادار تداوم خواهد داشت.

وی گفت: عرضه‌های زیاد سهامداران در روز دوشنبه موجب شده بود تا دیروز با افت مقطعی و کوتاه مدتی مواجه شویم که امروز دوباره روند مثبت شاخص را در بازار سرمایه شاهد بودیم.

شاخص بازار سرمایه امروز مجددا به کانال ۵۲ هزار واحد رسید و تا لحظه تنظیم این گزارش با ۵۶۵ واحد افزایش به نیمه ۵۲ هزار واحد نزدیک می‌شود.

منبع:فارس
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳

ساعت:

۲۲:۱۰:۰۱

2 Jan 2025