۰
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۲
کد مطلب : ۶۷۳۸
رسانه آمریکایی:

روحانی سازش نخواهد کرد

روزنامه "یو اس ای تودی" نوشت رئیس جمهور جدید ایران اعتمادسازی خواهد کرد اما ازسازش نخواهد کرد.
روحانی سازش نخواهد کرد
به گزارش جهان بین نیوز، ستون نویس روزنامه آمریکایی "یو اس ای تودی" در مطلبی در این روزنامه نوشت "حسن روحانی" رئیس جمهور منتخیب ایران خواستار اعتماد سازی است نه سازش.

نویسنده با اشاره به سیاست های "حسن روحانی" رئیس جمهور منتخب ایران خطاب به غربی هایی که امیدوارند او با آنها سازش کند می نویسد: حسن روحانی از قبل اعلام کرده است که در دو مساله سیاست های ایران تغییری نخواهد کرد و در این زمینه ها اهل سازش ومصالحه نیست یکی در مسئله هسته ای ایران و دیگری در زمینه حمایت از دولت سوریه.

نویسده مطلب در این خصوص می نویسد: حسن روحانی در اولین کنفرانس مطبوعاتی اش احتمال توقف غنی سازی اورانیوم در ایران را رد کرد و در مورد سوریه صریحا اعلام کرد که دولت ایران برای ادامه بقای دولت سوریه تلاش خواهد کرد چه از نظر دیپلماتیک و چه از نظر مادی.
مرجع : خبرگزاری مهر
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳

ساعت:

۰۵:۰۰:۴۸

28 Nov 2024