۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۸ تير ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۵
کد مطلب : ۶۷۰۰
مدیرکل پزشکی قانونی چهارمحال و بختیاری:

ساختمان پزشکی قانونی شهرکرد بهره‌برداری می‌‎شود

دیرکل پزشکی قانونی چهارمحال و بختیاری از بهره‌برداری از ساختمان پزشکی قانونی شهرکرد در سال آینده خبر داد.
به گزارش جهانبین نیوز، منصور فیروزبخت ظهر امروز در جمع خبرنگاران با گرامیداشت هفته قوه قضائیه، اظهار کرد: پزشکی قانونی بازوی توانمند نظام قضایی کشور است.

وی رسالت پزشکی قانونی را بهره‌گیری از دانش و تکنولوژی روز دنیا در زمینه تشخیص و کشف حقیقت برشمرد و گفت: برقراری عدالت یکی از دستاوردهای مهم نظام است.

فیروزبخت از بررسی و اظهارنظر کارشناسی در بیش از ۲۴ هزار پرونده قضایی استان خبر داد و گفت: با توجه به روند بررسی پرونده‌های موجود در زمینه پاسخگویی سریع و دقیق و رفع اطاله دادرسی رشدی افزون بر ۸.۱ درصد نسبت به سال ۹۰ داشته‌ایم.

مدیرکل پزشکی قانونی چهارمحال و بختیاری با اشاره به کاهش ۱۶.۸۲ درصدی نزاع و درگیری در استان، خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۷ هزار و ۳۷۶ مورد نزاع و درگیری در استان انجام شده است که نسبت به سال ۹۰ کاهش داشته است.

وی ابراز داشت: این در حالیست که آمار خودزنی با افزایش ۷۴ درصدی و مصرف شرب خمر نیز با ۷۵.۵۸ درصد افزایش روبه رو بوده است.

فیروزبخت از پیشرفت روند احداث ساختمان پزشکی قانونی شهرکرد خبر داد و گفت: پیشرفت فیزیکی ساختمان پزشکی قانونی استان از روند مناسبی برخوردار است که در صورت تداوم وضع موجود تا سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.
منبع:فارس
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

يکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳

ساعت:

۱۳:۴۲:۲۴

3 Nov 2024