دکتر جواني کارشناس و مسئول سياسي در نشست بصيرت خانواده در شهرکرد با تبريک فرا رسيدن سالروز آزادي خرمشهر به جمله حضرت امام (ره) اشاره کرد و گفت:سوالي که در ذهن ايجاد مي شود اين است، چرا گفته مي شود خرمشهررا خدا آزاد کرد؟اگر آزاد نمي کرد چه مي شد؟ در دوران دفاع مقدس توسط ملت ايران و رزمندگان اسلام حماسه هاي خلق شد که در پرتو اين حماسه ها خرمشهر را خدا آزاد کرد. حماسه يعني مقابله با دشمنان خدا که براي خلق آن ايثار و فداکاري لازم است. با محاسبات مادي که صدام داشت کسي فکر نمي کرد خرمشهر آزاد شود ولي با ياري خدا و محاسبات حماسي رزمندگان ايران وعده الهي در سوم خرداد تجلي يلفت و مي توان راز آزادي خرمشهر را در جمله حضرت امام (ره) نمايان شد.
دکتر جواني با اشاره به شباهت حماسه رزمندگان سال 59 با حماسه سال 92 بيان کرد: مردم در هر صحنه اي که هستند بايد تکليف خود را بدانند.
وی گفت: رزمندگان در صحنه دفاع مقدس تکليفشان جنگ بود که با هوشياري آن را تشخيص دادند و امروز تکليف، خلق حماسه در صحنه هاي سياسي و اقتصادي استو هدف آن شکست توطئه دشمن است.
وي با اشاره به تکليف مردم در انتخابات گفت: حماسی شدن انتخابات را در چهار ویژگی مشارکت گسترده، سلامت انتخابات،امنیت فضای کشور و مطلوب بودن نتیجه انتخابات اعلام کرد و افزود:هر چه مردم در پاي صندوق راي بيشتر باشند دشمن مي فهمد مردم همچنان در صحنه هستند همچنین دشمن با تحريم ها و فلج کردن اقتصاد مي خواهد روحيه مردم را تضعيف کند تا در پاي صندوق راي حاضر نشوند.
این تحلیلگر سیاسی خاطرنشان کرد: بايد سلامت انتخابات حس شود. سازو کار انتخابات در ايران به گونه اي است که تقلبي درآن وجود ندارد مردم بدانند،برگزاری انتخابات در چارچوب قانون است و شوراي نگهبان که شبيه آن در تمام کشورها وجود دارد جزئي از قانون به حساب می آید.
وی بیان داشت: فضاي کشور بايد آرام و امن باشد. دشمن سالهاست سرمايه گذاري مي کند تا امنيت را برهم زند ولي ما با بصيرت مي توانيم باعث تغير خيلي از رفتارها باشيم.