به گزارش جهانبین، استاندار چهارمحال وبختیاری در مراسم گشایش این نمایشگاه، گفت: برای راه اندازی این نمایشگاه که به کتابخانه تخصصی هم مجهز است یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه شده است.
علی اصغر عنابستانی آموزش دانش آموزان، دانشجویان و تمامی اقشار جامعه برای پیشگیری از مواد مخدر مهم ترین هدف راه اندازی این نمایشگاه اعلام کرد در این نمایشگاه 90 تابلو هشدارهای مصرف مواد مخدر، موارد آموزشی برای خانواده ها در زمینه مصرف مواد مخدر و همچنین وسایل و ابزار مصرف به نمایش گذاشته شده است.
فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری در این مراسم گفت : ارائه آموزش های مبارزه با اعتیاد به دانشجویان، دانش آموزان و خانواده ها، برگزاری کارگاه های آموزشی، ارائه آخرین دستاوردهای پلیس و ماموران نیروی انتظامی چهارمحال وبختیاری در مبارزه با اعتیاد را ازدیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه بیان کرد.
سردار جعفری گفت: این نمایشگاه توان اموزش روزانه 320نفر را دارد معرفی توانمندی های استان در راستای مقابله با اعتیاد، معرفی و تشویق گروه ها و تشکل های اجتماع محور در مبارزه با مواد مخدر، معرفی مواد مخدر و عوارض عمومی اعتیاد به آن و ارائه راهکارهای مشاوره ای ترک اعتیاد و پیشگیری از آن از جمله موارد در معرض دید قرار گرفته نمایشگاه دائمی اعتیاد استان چهار محال و بختیاری است نمایشگاه دایمی پیشگیری از اعتیاد چهارمحال و بختیاری بالاتر از میدان شهدای شهرکرد در تقاطع فارابی – سعدی قرار دارد.