معاون آموزشی دانشگاه ملی مهارت گفت: در برنامه هفتم توسعه، سهم آموزش مهارتی ۴۰ درصد از آموزش عالی و ۵۰ درصد از آموزش متوسطه تعیین شده است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«جهانبین نیوز»، محسن جهانشاهی، صبح سه شنبه در مراسم تکریم سرپرست دانشگاه ملی و مهارت چهارمحال و بختیاری به اهمیت بلوغ دانشگاهها و نقش آنها در توسعه مهارتهای آموزشی اشاره کرد و تأکید داشت: دانشگاهها باید از مدلهای سنتی آموزش فاصله گرفته و به سمت مهارتآموزی عملی حرکت کنند.
جهانشاهی با اشاره به برنامه هفتم توسعه، خاطرنشان کرد: بر اساس این برنامه، ۴۰ درصد آموزش عالی باید مهارتی باشدو ۵۰ درصد آموزش متوسطه باید در هنرستانها ارائه شود تا بتوان نیروی کار متخصص و آماده ورود به بازار را تربیت کرد.
معاون آموزشی دانشگاه ملی مهارت در بخش دیگری از سخنرانی خود به چالشهای موجود در نظام آموزشی کشور پرداخت و اظهار داشت: در حال حاضر سهم آموزش مهارتی تنها بین ۱۶ تا ۲۰ درصد است، که فاصله قابلتوجهی با اهداف تعیینشده دارد.
جهانشاهی تأکید کرد: برای رسیدن به این اهداف، نیازمند همکاری و مشارکت تمامی ارکان نظام آموزشی و اجرایی هستیم تا بتوان مسیر توسعه مهارتآموزی را هموارتر کرد.
وی همچنین به دستاوردهای دانشگاه ملی مهارت اشاره کرده و گفت: ۷۰ تا ۷۵ درصد از فارغالتحصیلان این دانشگاه در رشتههای مرتبط با تحصیلات خود مشغول به کار شدهاند، این آمار نشاندهنده تأثیر مثبت آموزشهای مهارتی در اشتغالزایی و کارآفرینی فارغالتحصیلان است، که در مقایسه با دانشگاههای نظری برتری قابلتوجهی دارد.
جهانشاهی از برنامههای آینده دانشگاه ملی مهارت سخن گفت و قول داد: در مسیر افزایش ظرفیتهای هیئت علمی و بهبود زیرساختهای آموزشی، بهویژه در استانهای کمتر برخوردار، اقدامات جدی انجام شود.
وی از تلاشهای مسئولان دانشگاه، بهویژه مهندس مومنین، برای توسعه و تقویت نظام مهارتآموزی قدردانی و ابراز امیدواری کرد: با همکاری جمعی بتوان مسیر پیشرفت در این حوزه را تسریع کرد.
لازم به ذکر است؛ طی حکمی از سوی غلامرضا زمانی، رئیس دانشگاه ملی مهارت، بهروز شایق بروجنی بعنوان «سرپرست دانشگاه ملی مهارت ـ واحد استانی چهارمحال و بختیاری» منصوب شد.
همچنین از زحمات و تلاشهای محمد مؤمنی شهرکی در زمان تصدی سمت رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استانی چهارمحال و بختیاری تقدیر شد.