۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸
کد مطلب : ۶۰۳۹۱
سرپرست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری مطرح کرد:

ضرورت توجه به کاهش آسیب‌های اجتماعی

سرپرست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری بر ضرورت توجه به برنامه هفتم توسعه و کاهش آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.
ضرورت توجه به کاهش آسیب‌های اجتماعی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، عبدالعلی ارژنگ ظهر امروز در در کارگروه آسیب‌های اجتماعی چهارمحال و بختیاری، بر آسیب‌شناسی روند کار جلسات این کارگروه تاکید کرد.

وی به وجود سه گروه کاری اشاره کرد و افزود: یکی از این کارگروه‌ها به دلیل عدم حضور نماینده وزارت ارشاد اسلامی در جلسه، نتوانسته است به درستی فعالیت کند.

سرپرست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: همچنین، از ۱۷ کمیته زیرمجموعه، تنها پنج کمیته جلسه برگزار کرده‌اند و این وضعیت نگران‌کننده است.

ارژنگ عنوان کرد: برای دستیابی به نتایج مطلوب، باید کمیته‌ها به‌طور منظم جلسات خود را برگزار کنند و گزارش‌های دقیقی از وضعیت طرح‌ها ارائه دهند.

وی به اهمیت تعامل بین کارگروه‌های مختلف مانند اقتصاد و اشتغال اشاره کرده و بر لزوم هماهنگی بین دستگاه‌ها تأکید می‌کند.

سرپرست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری از افزایش آمار آسیب‌های اجتماعی در حالی که انتظار کاهش آن‌ها وجود دارد، انتقاد و بر ضرورت توجه به برنامه هفتم توسعه و کاهش آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

ارژنگ در پایان، خواستار برگزاری مجدد جلسه با حضور مسئولان کمیته‌ها و مدیران کل برای تعریف چشم‌انداز و وحدت رویه در ادامه مسیر می‌شود.

انتهای خبر/1031ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

شنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳

ساعت:

۱۱:۲۷:۴۰

22 Feb 2025